ΤΩΡΑ: Στην Πάτρα ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. Άρης Ανδρικόπουλος: Σύμφωνη η Γεροβασίλη για την κατασκευή του νέου Αστυνομικού Μεγάρου - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Η επίσκεψη στο Αστυνομικό Μέγαρο και οι επαφές με Κατσιφάρα - Πελετίδη

Νεότερη Ενημέρωση 11.19: Σε εξέλιξη βρίσκεται η συνάντηση του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ, Αντιστράτηγου Άρη Ανδρικόπουλου, με το Δήμαρχο Πατρέων Κώστα Πελετίδη.

46521499_559692004455152_971405286050889728_n.jpg

Προσερχόμενος ο κ. Ανδρικόπουλος στο Δημαρχείο της Πάτρας, σε δηλώσεις του ανέφερε την διαδικασία που θα ακολουθηθεί για την ανέγερση του νέου Αστυνομικού Μεγάρου Πατρών. Συγκεκριμένα είπε "Πρόκειται για μια πρώτη συζήτηση, αφού συμφωνήσουμε και με τους συνεργάτες μου, που είναι παρόντες και χειρίζονται το θέμα, θα ακολουθήσει επαφή με την Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, με τη σύμφωνη γνώμη της οποίας πραγματοποιήθηκε η σημερινή μου επίσκεψη".

Πρώτη Ενημέρωση 10.47: Από νωρίς το πρωί της Παρασκευής βρίσκεται στην Πάτρα, ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ, Αντιστράτηγος Άρης Ανδρικόπουλος.

Πρώτος σταθμός της επίσκεψης του κ. Ανδρικόπουλου, ήταν η Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας, όπου είχε συναντήσεις με την τοπική ηγεσία.

Αυτή την ώρα (10.40πμ), ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ, αναχώρησε από το Αστυνομικό Μέγαρο της Πάτρας, με κατεύθυνση την οδο Μαιζώνος και το Δημαρχειακό Μέγαρο. Εκεί θα έχει συνάντηση με το Δήμαρχο Πατρέων, Κώστα Πελετίδη για το θέμα παραχώρησης έκτασης για την κατασκευή νέου αστυνομικού μεγάρου. Τις διαδικασίες για το συγκεκριμένο θέμα, όπως έχει γράψει το tempo24.gr, τις εχει αναλάβει προσωπικα ο κ. Ανδρικόπουλος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο πλαίσο της επίσκεψης του ο κ. Ανδρικόπουλος θα συναντηθεί και με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Απόστολο Κατσιφάρα. 

Το Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ, συνοδεύουν ο Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Ελλάδος, Ταξιάρχος Νικόλαος Κοτρωνιάς, ο Αστυνομικός Διευθυντής Αχαΐας, Ταξιάρχος, Βασίλης Τσούρας και ο Διοικητής της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, Ανδρέας Τσαπικούνης.

Μαρία Παπαγιαννακοπούλου

ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ: Νίκος Σύφαντος

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ