Casual πουκάμισα & παντελόνια για το φθινόπωρο του 2018: 2+1 προτάσεις

Οι 3GUYS σας προτείνουν 3 τέλεια outfit για το φθινόπωρο που έχει ήδη φτάσει. Καρό ανδρικά πουκάμισα, τζιν εφαρμοστά παντελόνια και chinos που θα γίνουν η βάση για να έχετε πλήθος από επιλογές στην καθημερινότητά σας.

 

Dark αποχρώσεις

                                            

 

Το παντελόνι Iggy από τη νέα συλλογή είναι ένα ελαστικό τζιν σε slim γραμμή. Το ρεβέρ γυρνάει, διαμορφώνοντας ένα look trendy και πολύ νεανικό - αθλητικό. Συνδυάστε το με το καρό πουκάμισο σε κόκκινο - μαύρο. Το καρό είναι συνώνυμο της κομψότητας και μπορεί να καλύψει όλες τις ανάγκες σας σε κάθε περίσταση. Εκτός από κόκκινη απόχρωση, μπορείτε να βρείτε το καρό πουκάμισο και σε μπλε.

 

Έντονες αντιθέσεις

                          

 

Αν θέλετε ένα τζιν πιο regular και χαλαρό σε γραμμή, επιλέξτε το ανδρικό τζιν παντελόνι Jesse. Συνδυάζεται ιδανικά με πουκάμισο, με πουλόβερ, με σακάκι, με αθλητικό μπουφάν. Η κλασική γραμμή του θα γίνει για εσάς ένα κομμάτι κλειδί στην ντουλάπα σας. Προτείνουμε να το συνδυάσετε με το ασπρόμαυρο καρό πουκάμισο που θα βρείτε εδώ. Μία πολύ καλή εμφάνιση για τη δουλειά και για ό,τι έχετε κανονίσει για το βράδυ!

 

Σε προσφορά!

                                        

Τα chinos ανδρικά παντελόνια είναι μία επιλογή που δεν περιορίζεται μόνο στο καλοκαίρι. Φοριούνται όλο τον χρόνο και προσδίδουν αξεπέραστο στυλ και άποψη. Είναι μία street casual πρόταση που με τον κατάλληλο συνδυασμό, μπορεί να αποδώσει ένα formal ντύσιμο ή ένα γνήσιο casual.

 

Εμείς προτείνουμε το chinos Dylan, με το ανδρικό πουκάμισο MANUEL που βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε προσφορά. Το τζιν πουκάμισο είναι η τέλεια εκδοχή του κλασικού πουκαμίσου. Μπορείτε να το συνδυάσετε με total denim look για ένα τέλειο αποτέλεσμα!

 

Στους 3GUYS θα βρείτε περισσότερα ανδρικά ρούχα σε προσφορές και πολλά κομμάτια από την ολοκαίνουργια collection 2018-19.

 

Δωρεάν μεταφορικά άνω των 15€
Τηλεφωνικές παραγγελίες 9.00-17.00
Ασφαλείς τρόποι πληρωμής

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ