Διαιτολογία και μαιευτική - Σπούδασε στο ΣΒΙΕ και γίνε ο αυριανός επαγγελματίας

Τα παραϊατρικά επαγγέλματα είναι ένας κλάδος που έχει πολλή ζήτηση στην χώρα μας. Πολλοί νέοι στρέφονται προς αυτόν για να σπουδάσουν και να λάβουν όλες τις απαραίτητες γνώσεις, ώστε να αναζητήσουν με τα κατάλληλα προσόντα εργασία σε έναν ανοιχτό κλάδο που έχει καλή απορρόφηση.

Σύμμαχός τους σε αυτό είναι το καλύτερο ΙΕΚ, το ΙΕΚ ΣΒΙΕ που εδώ και χρόνια προσφέρει ένα σπουδαίο πρόγραμμα σπουδών, με πολλά σεμινάρια ανώτατου επιπέδου τόσο στον τομέα της διαιτολογίας όσο και στον τομέα της μαιευτικής.

Παρακάτω μπορείτε να ενημερωθείτε περιληπτικά για το πρόγραμμα σπουδών των δύο κλάδων από το ΙΕΚ ΣΒΙΕ προκειμένου να πάρετε μία πρώτη γεύση από το τι πρόκειται να μάθετε και ποιες δεξιότητες θα αποκτήσετε είτε επιλέξετε διαιτολογία είτε μαιευτική.

Β. Μαίας - Περιγραφή του αντικειμένου

Ο β. Μαίας μπορεί να εργαστεί σε όλα τα δημόσια και ιδιωτικά μαιευτήρια, αξιοποιώντας κορυφαίες τεχνικές φροντίδας της εγκύου, της επιτόκου και του νεογνού. Συνεργάζεται αρμονικά με την μαία και τον γυναικολόγο και όλα τα μέλη της μαιευτικής ομάδας.

Ο β. μαίας είναι υπεύθυνος για πολλές εργασίες που αφορούν την ομαλή διεξαγωγή κάποιας γυναικολογικής επέμβασης και του ίδιου του τοκετού, με τον ρόλο του εργαλειοδότη και του νοσηλευτή κίνησης.

Τα σημεία υπεροχής του ΙΕΚ ΣΒΙΕ είναι το καταξιωμένο εκπαιδευτικό προσωπικό, τα επιμορφωτικά σεμινάρια και η εκμάθηση των σύγχρονων τεχνολογιών και μηχανημάτων που χρησιμοποιούνται στα εργαστήρια.

Τα διδασκόμενα μαθήματα του ΙΕΚ είναι πολλά και η επιλογή τους έχει γίνει πολύ προσεκτικά, ώστε να καλύπτονται εφ’ όλης της ύλης όλα όσα αφορούν τις ειδικότητες.

Στέλεχος Διατροφής &Διαιτολογίας

Αποφοιτώντας από το τμήμαΔιαιτολογίας&Διατροφολογίας του ΙΕΚ ΣΒΙΕ, έχετε τη δυνατότητα να παρέχετε έναν σωστό προσανατολισμό σε άτομα που πάσχουν από κάποιο νόσημα, προσφέροντας την καλύτερη θεραπευτική διατροφική προσέγγιση. Μπορείτε να εργαστείτε ως σύμβουλος διατροφής σε ένα πλήθος από οργανισμούς και κέντρα.

Σπούδασε διαιτολογία και μαιευτική με τους καλύτερους και θέσε τις βάσεις για ένα μέλλον στο οποίο θα εξασκήσεις το επάγγελμα που αγαπάς!

Ενημερωθείτε για τις τιμές και τα δίδακτρα, επικοινωνώντας με έναν εκπαιδευτικό σύμβουλο του ΙΕΚ ΣΒΙΕ.