Βήμα-βήμα πώς θα φτιάξεις μόνη σου ombre φρύδια

Αν έχεις παρακολουθήσει λίγο το instagram, λίγο το pinterest ή τις εμφανίσεις των αγαπημένων σου stars θα έχεις ήδη εντοπίσει μια νέα τάση που έχει αρχίσει να κυριαρχεί στον κόσμο της ομορφιάς. Πρόκειται για τα ombre φρύδια, μια τεχνική βαψίματος που θέλει τα φρύδια να «σβήνουν» χρωματικά προς το εσωτερική γωνία των ματιών.

Η διαδικασία είναι να χρησιμοποιήσεις 2 διαφορετικές αποχρώσεις καφέ μολυβιού, μια πιο ανοιχτή και μια μέτρια σκουρόχρωμη, ή καφέ σκιά για να δημιουργήσεις ένα τρισδιάστατο εφέ που θα δώσει βάθος και ωραίο σχήμα στα φρύδια σου. Δες τα βήματα που σου προτείνουμε παρακάτω για να πετύχεις τέλειο αποτέλεσμα με 3 κινήσεις!

1. Χρησιμοποίησε ένα βουρτσάκι φρυδιών για να χτενίσεις τα φρύδια σου με φορά προς τα πάνω.  Με ένα ψαλιδάκι κόψε τις ατίθασες τριχούλες και βγάλε με τσιμπιδάκι τις τρίχες που είναι εκτός του σχήματος που θες να έχει το φρύδι σου.
2. Πάρε ένα ανοιχτόχρωμο μολύβι φρυδιών (ή ματιών) ή σκιά και ξεκίνησε να γεμίζεις τα κενά στα φρύδια σου ακολουθώντας το φυσικό τους σχήμα. Ξεκίνα από τη εσωτερική άκρη των φρυδιών και πήγαινε μέχρι τη μέση. Σταμάτα στο σημείο που το φρύδι σου κάνει μια καμπύλη.
3. Με ένα μέτρια σκουρόχρωμο μολύβι ή σκιά γέμισε τα κενά στο φρύδι σου από τη μέση μέχρι την άκρη προς την εξωτερική γωνία του ματιού.

Διαβάστε επίσης