Σκληρές δοκιμασίες για Προμηθέα και ΠΑΟΚ στο BCL

Κοντράρονται με τις αήττητες της διοργάνωσης, Μπολόνια και Τενερίφη

Δύσκολο έργο έχουν τόσο ο Προμηθέας όσο και ο ΠΑΟΚ για την 7η αγωνιστική του Basketball Champions League, αφού θα κληθούν να κοντραριστούν με τις δύο αήττητες ομάδες της διοργάνωσης,

Οι Πατρινοί, με τον Όντουμ στη σύνθεσή τους, που βρίσκονται στο 5-1 υποδέχονται τη Βίρτους Μπολόνια (19:30, Νοvasports 2) και θέλουν να την υποχρεώσουν στην πρώτη ήττα τους στη διοργάνωση. Η ομάδα του Μάκη Γιατρά έχει 2/2 στην έδρα της (νίκες με Ολίμπια και Μπεσίκτας) στη διοργάνωση και θέλει να κρατήσει το αήττητο σε αυτόν τον τομέα. Σίγουρα θα πρέπει να προσέξει τον πρώην της ΑΕΚ, Κέβιν Πάντερ, που είναι ο τρίτος σκόρερ της διοργάνωσης με 18,3 πόντους μέσο όρο.

Από την πλευρά τους, οι Θεσσαλονικείς, χωρίς τον Μαργαρίτη θα δοκιμαστούν στην έδρα της Τενερίφης (21:30, ΕΡΤ 3), η οποία έχει 6-0. Το σύνολο του Ηλία Παπαπαθεοδώρου βρίσκεται στο 3-3 και έχει 1 νίκη και 2 ήττες εκτός έδρας στη διοργάνωση. Ο Θαντ ΜακΦάντεν, που έπαιξε στον ΠΑΟΚ τη σεζόν 2016-17, είναι ο παίκτης που πρέπει να περιορίσει ο «δικέφαλος» του Βορρά.

Πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ