Πάτρα: Η συγκλονιστική στιγμή στο τελευταίο αντίο του Σπύρου Μακρυγέννη - Η συνοδεία ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ

ηταν ολοι εκει

Βουβός ο πόνος το μεσημέρι της Δευτέρας, στον Ιερό Ναό Αγγέλων, όπου τελέστηκε η εξόδιος ακολουθία για τον 41χρονο Σπύρο Μακρυγέννη διασώστη του ΕΚΑΒ και ακολούθησε η ταφή του στο Α΄Δημοτικό Κοιμητήριο Πατρών.

Όλοι ήταν εκεί, συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι.. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει, το κακό που συνέβη από τη μια στιγμή στην άλλη. 

Οι σειρήνες ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ, "έσκισαν" τη σιωπή. Ήχησαν...για να "πουν" ύστατο αντίο στο φίλο και συνάδελφο Σπύρο. Τα πληρώματα του ΕΚΑΒ με δυο οχήματα, τον συνόδευσαν στην τελευταία του κατοικία...!

Ο 41χρονος ήταν παντρεμένος και είχε δυο ανήλικα παιδιά.

Τραγική ειρωνία, η συζυγός του, Βάσω η οποία επίσης εργάζεται στο ΕΚΑΒ ήταν εκείνη που έλαβε την κλήση στο 166 για το τροχαίο που έμελλε να στοιχίσει τη ζωή του άνδρα της.

Ο άτυχος άνδρας έπεσε θύμα τροχαίου το βράδυ της Παρασκευής στην Παλαιοπαναγιά Ναυπάκτου, όταν το δίκυκλο που οδηγούσε συγκρούστηκε με ΙΧ.

Στο σημείο έσπευσε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ Ναυπάκτου όπου πρόσφερε τις πρώτες βοήθειες και στην συνέχεια μετέφερε το δικυκλιστή σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο του Ρίου, αλλά λίγη ώρα αργότερα , λόγω των σοβαρών τραυμάτων του, άφησε την τελευταία του πνοή.

Διαβάστε επίσης