Ειρωνεία και «καμπανάκι» από Γιαννακόπουλο

Με ειρωνεία κατά του Ολυμπιακού και θέτοντας τον Τσάβι Πασκουάλ προ των ευθυνών του, μίλησε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μετά το ντέρμπι «αιωνίων» στο ΟΑΚΑ, για την 6η αγωνιστική της Α1 Ανδρών, που βρήκε θριαμβευτές τους «πράσινους». 

«Ντέρμπι το λέτε εσείς, από την αρχή της χρονιάς λέω ότι ο Ολυμπιακός έχει ρίξει... λευκή πετσέτα. Κακώς το παιχνίδι έφτασε να κριθεί στο τελευταίο δεκάλεπτο. Έπρεπε να το έχουμε καθαρίσει από νωρίς», σχολίασε αρχικά ο «ισχυρός άνδρας» της ΚΑΕ Παναθηναϊκός στην κάμερα της COSMOTE TV για να προσθέσει, αναφερόμενος στην εικόνα της ομάδας στην Euroleague:

«Είμαστε προβληματισμένοι από την εικόνα μας στη EuroLeague. Το υλικό είναι εξαιρετικό, είναι αυτό που ζήτησε ο προπονητής. Εκείνος οφείλει να βρει τις λύσεις για να παίξουμε καλύτερα».

   Παππάς: «Νίκη γοήτρου»

Νίκη γοήτρου χαρακτήρισε την αποψινή του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ, ο απόλυτος πρωταγωνιστής του ντέρμπι «αιωνίων», Νίκος Παππάς, σε δηλώσεις μετά την αναμέτρηση. 

«Δεν νιώθω ότι δεν αγωνιζόμουν τόσο καλά», είπε αρχικά στην COSMOTE TV ο Έλληνας γκαρντ και πρόσθεσε: «Άλλες φορές προσπαθείς να βρεις τον καλό σου εαυτό. Αυτά τα ματς είναι πάντα ωραίο να τα αγωνίζεσαι και να τα ζεις.

Μας βγήκε το παιχνίδι, πήραμε τη νίκη. Θα μπορούσαμε να πάρουμε και μεγαλύτερη διαφορά, αλλά το σημαντικό είναι η νίκη για θέμα γοήτρου. Είμαστε προετοιμασμένοι για το πρόγραμμα αυτό. Ξέρουμε ότι έχουμε μπροστά μας σημαντικά παιχνίδια. Πρέπει να ξεκουραστούμε για να αντιμετωπίσουμε την Μπαρτσελόνα σε λίγες μέρες (σ.σ. την Τετάρτη 21/11)».

ΑΠΕ