Ντέρμπι στην Αγυιά- Η Παναχαϊκή αντιμέτωπη με τον Ηρακλή (15:00)

Ένα ντέρμπι με άρωμα Σουπερλίγκ απέναντι σε δύο από τις πιο ιστορικές ομάδες τις Ελλάδας διεξάγεται σήμερα στην Αγυιά. Η Παναχαϊκή υποδέχεται (15:00, live στο sportin.gr) τον Ηρακλή για την 4η αγωνιστική της Football League.

Οι δύο ομάδες που συνδέονται άλλωστε και από το σήμα και την ιστορία τους, θεωρούνταν πριν το ξεκίνημα της σεζόν τα μεγαλύτερα φαβορί για την άνοδο στην Super League όμως μετά από 3 αγωνιστικές έχουν απογοητεύσει τους οπαδούς τους, μένοντας στους 4 βαθμούς και ψάχνοντας από σήμερα ένα καινούργιο ξεκίνημα.

Ο Γηραιός ήρθε στην Πάτρα με καινούργιο προπονητή, καθώς μεσοβδόμαδα ο Ελευθερόπουλος πήρε τη θέση του Βοσνιάδη και με αμφίβολο το μεγάλο του αστέλι, Σίλβα Κλέιτον.

Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος από την άλλη πονοκεφαλιάζει με την απουσίες του Βούλγαρου, Καρατσανάκοφ, και του διεθνή με την Ελπίδων, Μωραΐτη, βλέποντας όλα του τα προβλήματα να λύνονται ένα ένα και ψάχνει την ιδανική χημεία στους «κοκκινόμαυρους» έχοντας δοκιμάσει 6 διαφορετικές ενδεκάδες σε όλα τα επίσημα παιχνίδια της σεζόν.

Ο τεχνικός της Παναχαϊκής επέλεξε για τη σημερινή αναμέτρηση τους: Σούλη, Καπούταγλη, Πολίμο, Σταμόπουλο, Ντάσιο, Λουμπαρδέα, Κοτσώνη, Σωτηράκο, Τσελεπίδη, Coll, Φουρλάνο, Αργυρόπουλο, Παπατόλιο, Μασούρα, Ελευθεριάδη, Μαυριά, Κυνηγόπουλο και Μπαστακό.

Ο Αλέξανδρος Κατσικογιάννης του συνδέσμου Ηπείρου, θα διευθύνει το ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής με βοηθούς τους Τίκα (Θεσπρωτίας) και Τριαντάφυλλο (Κορινθίας).

sportin.gr

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ