Μένιος Φουρθιώτης: Θα επιστρέψω με εκπομπή σε κανάλι πανελλαδικής εμβέλειας

«ΛΙΓΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΟΛΑ» ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΙ

Για την επιστροφή του στην τηλεόραση και για την διακοπή της εκπομπής «Αποκαλυπτικά» μίλησε  ο Μένιος Φουρθιώτης με ένα δημόσιο μήνυμα στο Facebook.

O παρουσιαστής, θέλησε να πετάξει τα «καρφιά» του στον τηλεοπτικό σταθμό μέσα από ένα κείμενο στη σελίδα του στο facebook.

Όσο για το comeback του Μένιου στη μικρή οθόνη, ο ίδιος τονίζει πως η εκπομπή Αποκαλυπτικά επιστρέφει σε κανάλι πανελλαδικής εμβέλειας.

Αναλυτικά το μήνυμά του:

Όταν οι «επαγγελματίες» αγνοούν την αγάπη που χαρίζουν οι τηλεθεατές σε εκπομπές που αγαπάνε και εκείνοι πράττουν ΑΠΛΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ , ο κόσμος τους χαρίζει τον ημερήσιο ΜΟ 4%-5% ποσοστό που αποδεικνύει για παράδειγμα ακόμα και 4.500.000€ το μήνα να πληρώνεις δεν κερδίζεις την αγάπη του κοινού καθώς με τα χρήματα δεν εξαγοράζονται όλα! Εξάλλου η ιστορία έδειξε ότι το πρώην #epsilon_tv πριν πουληθεί ο κόσμος το αγάπησε και του χάρισε 8% ημερήσιο ΜΟ χωρίς να σκορπάει εκατομμύρια , διότι οι τηλεθεατές αγάπησαν την οικογένεια αυτή και σήμερα απλά με το νέο όνομα και με τα τόσα χρήματα που πετάει ο επιχειρηματίας (προφανώς δεν γνωρίζει το κόστος και ας με συγχωρέσει για την πικρή αλλά είναι και η μόνη αλήθεια αλλά έχει άγνοια κινδύνου - καθώς διετέλεσα Γενικός δ/ντης και εμπορικός δ/ντης και ο σταθμός πουλήθηκε κερδοφόρος εν αντίθεση 1/5 χρόνο μετά είναι ζημιογόνος) και τελικά το κοινό δεν θέλει να πατήσει το κουμπί OPEN αλλά πατάει CLOSE !!! Και επειδή ρωτάτε η επιστροφή μου που θα είναι , θα είναι σε κανάλι πανελλαδικής εμβέλειας .... λίγο υπομονή και θα τα πούμε όλα.