Ποια η ταυτότητα του συλληφθέντα για την επίθεση στον φοιτητικό σύλλογο "Πρωτοπορία" - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΘΥΝΣΗ ΑΧΑΙΑΣ

Ηλικίας 17 ετών που φέρεται να ανήκει στον αντιεξουσιαστικό χώρο, είναι ο συλληφθεις για την καταδρομική επίθεση στα γραφεία του Κυπριακού Φοιτητικού Συλλόγου "Πρωτοπορία", που σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης, στην πλατεία Νόρμαν στην Πάτρα. 

Ο ανήλικος, συμφωνα με την Αστυνομία, ενεργώντας από κοινού με συνεργούς τους και έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, έσπασαν τζαμαρίες ρίχνοντας πέτρες, ενώ μπήκαν και στο εσωτεριό της αίθουσας προκαλώντας φθορές, την ώρα που στο σημείο βρίσκονταν τουλάχιστον 20 μελη του φοιτητικού συλλόγου.

Αντιεξουσιαστές τα έκαναν γυαλιά καρφιά στην οργάνωση "Πρωτοπορία" στην πλατεία Νόρμαν. Οι Κύπριοι φοιτητές ακινητοποίησαν ένα άτομο και το παρέδωσαν στην Ασφάλεια- ΦΩΤΟ- ΒΙΝΤΕΟ

Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, διενεργούνται  αναζητήσεις για τον εντοπισμό και την σύλληψη των υπολοίπων δραστών. Ο 17χρονος αφέθηκε ελεύθερος, αφού πρώτα σχηματίστηκε δικογραφία για διατάραξη ειρήνης και διακεκριμένων φθορών.

Πάτρα: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας και συνθήματα αντιεξουσιαστών έξω από το Αστυνομικό Μέγαρο - Ελεύθερος ο νεαρός που φέρεται να συμμετείχε στα επεισόδια στην "Πρωτοπορία" - ΒΙΝΤΕΟ και ΦΩΤΟ

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ