ΝΔ: Με 30 γυναίκες το «πρώτο κύμα» της ανανέωσης των γαλάζιων ψηφοδελτίων

H Πειραιώς είναι έτοιμη να ανακοινώσει κατάλογο με εκπροσώπους του «ασθενούς φύλου» που πολιτεύονται για πρώτη φορά και παίρνουν από τώρα άτυπο χρίσμα συμμετοχής στους εκλογικούς συνδυασμούς ώστε να έχουν χρόνο για να γίνουν γνωστές και να διεκδικήσουν επί ίσοις όροις τη λαϊκή ψήφο

Με τη δημοσιοποίηση των ονομάτων 30 γυναικών από όλη την Ελλάδα, οι οποίες επελέγησαν να συμμετάσχουν για πρώτη φορά στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας κλιμακώνει τις προεκλογικές του κινήσεις ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης.

Πρόκειται, όπως επισημαίνουν γαλάζιες πηγές, για το «πρώτο κύμα» υποψηφίων βουλευτών με το οποίο γίνεται πράξη η εξαγγελία του κ. Μητσοτάκη για ανανέωση του στελεχιακού δυναμικού το οποίο θα αναλάβει να εφαρμόσει τις προγραμματικές προτάσεις της ΝΔ και θα συμβάλει στην πορεία ανάκαμψης της χώρας.

Σε αυτό το «πρώτο κύμα» επελέγη να περιληφθούν γυναίκες οι οποίες στην συντριπτική πλειονότητά τους δεν έχουν διεκδικήσει άλλοτε βουλευτική έδρα ούτε με τη ΝΔ ούτε με άλλο κόμμα. Είναι γυναίκες από όλη την Ελλάδα με εμπειρίες είτε στην αυτοδιοίκηση είτε στον επαγγελματικό τομέα που δραστηριοποιούνται και είναι ποικίλης προέλευσης. 

Διαβάστε επίσης