Ανατροπές δείχνει δημοσκόπηση για την Πάτρα: Μεγάλη απήχηση ο Πελετίδης- "Χτυπάει" δεύτερη θέση ο Γρηγόρης Αλεξόπουλος

πολύ κοντα με τον κ. χριστόπουλο που είναι δεύτερος- τέταρτος ο γ. ρωρος- τι αναφέρει αθηναϊκό ρεπορτάζ

Ανατροπές στο δημοτικό πεδίο δημιουργούνται σύμφωνα με δημοσκόπηση που διενεργήθηκε προ ημερών στην Πάτρα. Η έρευνα κατέγραψε τη δυναμική υποψηφίων Δημάρχων, αλλά και όσων έχουν εκδηλώσει πρόθεση να κατέλθουν στον εκλογικό στίβο, χωρίς ωστόσο ακόμη να έχουν δημοσιοποιήσει την απόφασή τους.

Πρωτιά του Κώστα Πελετίδη, με τον Κώστα Χριστόπουλο να ακολουθεί και τον αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας, Γρηγόρη Αλεξόπουλο, να βρίσκεται με πολύ μικρή διαφορά στην τρίτη θέση, καταγράφοντας σημαντική άνοδο από τις προηγούμενες μετρήσεις, δείχνουν τα αποτελέσματα δημοσκόπησης που έτρεξε το τελευταίο διάστημα στην περιοχή της Αχαΐας. Αυτό ανεφέρεται σε σημερινό δημοσίευμα του αθηναϊκoύ site (pentapostagma.gr) και του (kalpi19.gr)

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ: Στην τέταρτη θέση είναι ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Ρώρος, ενώ ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή Κώστας Μπακαλάρος καταγράφει χαμηλότερα ποσοστά μαζί με τους Νίκο Τζανάκο και Βίβιαν Σαμούρη.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι ο Γρηγόρης Αλεξόπουλος, έχει υψηλά ποσοστά, ενώ ακόμη δεν έχει ανακοινώσει την υποψηφιότητά του, κάτι που δείχνει ότι θα αναπτύξει μεγαλύτερη δυναμική το επόμενο διάστημα, οπότε και θα δημοσιοποιήσει επισήμως τις προθέσεις του.

Ο δήμαρχος της Πάτρας, Κώστας Πελετίδης, εξακολουθεί να έχει πολύ υψηλή δημοτικότητα και αναγνωρισιμότητα, κάτι που αποδίδεται και στο ότι είναι εν ενεργεία δήμαρχος. 

Οι μετρήσεις που έγιναν πάντως σχετικά με τον β’ γύρο έδειξαν ότι από τα δίδυμα Πελετίδη – Χριστόπουλου και Πελετίδη – Μπακαλάρου νικητής βγαίνει ο νυν δήμαρχος, ενώ στο δίδυμο Πελετίδη – Αλεξόπουλου τα ποιοτικά στοιχεία δείχνουν ότι ο δεύτερος αναπτύσσει δυναμική επικράτησης.