Νέες αποκαλύψεις από τη Λεβίνσκι για τον Μπιλ Κλίντον και τον περιβόητο λεκέ

σε νέο ντοκιμαντέρ που θα προβληθεί από το τηλεοπτικό δίκτυο Α&Ε.

“Πήγα σε ένα δείπνο εκείνη τη βραδιά και κανείς δεν πρόσεξε τον λεκέ” λέει η Μόνικα Λεβίνσκι μιλώντας για την παράνομη σχέση της με τον Μπιλ Κλίντον.

Η 45χρονη Αμερικανίδα αναφέρθηκε στη σχέσης της με τον τότε Πρόεδρο των ΗΠΑ σε νέο ντοκιμαντέρ που θα προβληθεί από το τηλεοπτικό δίκτυο Α&Ε.

Ρεπόρτερ της New York Post, που είδαν τα έξι επεισόδια της σειράς - ντοκιμαντέρ “The Clinton Affair”, αποκαλύπτουν όλα όσα είπε η Λεβίνσκι μπροστά στις κάμερες. Ήταν αρχές του 1997 όταν η Λεβίνσκι έλαβα πρόσκληση για να παραστεί στο καθιερωμένο εβδομαδιαίο ραδιοφωνικό μήνυμα του προέδρου στους Αμερικανούς.

“Πήγα να του σφίξω το χέρι μετά το μήνυμα και να βγάλουμε φωτογραφία, και εκείνος μου είπε ‘πρέπει να δεις τη Μπέτι έχει κάτι για εσένα’” περιγράφει αναφερόμενη στην προσωπική γραμματέα του Μπιλ Κλίντον, Μπέτι Κιουρί.

Όπως υποστηρίζει, η γραμματέας μπήκε μαζί της στο Οβάλ Γραφείο, όπου βρισκόταν ο Κλίντον, και μετά πήγε να κρυφτεί στην τραπεζαρία “για να δημιουργήσει την ψευδαίσθηση σε όλους ότι δεν ήμουν μόνη με εκείνον”. Ο Κλίντον της έκανε δώρο μία καρφίτσα για καπέλα και το βιβλίο του Γουόλτ Γουίτμαν ‘Φύλλα χλόης’, κίνηση που έδιωξε όποιες ανασφάλειες ένιωθε.

“Τότε πήγαμε στην τουαλέτα για να έρθουμε πιο κοντά” συνεχίζει η Λεβίνσκι, προσθέτοντας ότι “εκείνος έδειξε ένα είδος προσοχής σε εμένα και εγώ ανταπέδωσα, μέχρι το σημείο που εκείνος πάντα με σταματούσε. Κατά κάποιον τρόπο όρθωσα ανάστημα και είπα ότι ήθελα να περάσω αυτό το όριο, και επιτέλους είπε ok”, περιγράφει η Λεβίνσκι.

Στη συνέχεια πήγε σε δείπνο, όπου κανένας δεν την ενημέρωσε ότι το φόρεμα της ήταν λερωμένο. Όταν αργότερα ανακάλυψε τον λεκέ, η Λεβίνσκι νόμισε ότι ήταν σάλτσα.

Πηγή: Espresso

Διαβάστε επίσης