Πραγματοποιήθηκε η συνάντηση Τσίπρα – Κόντε

13/11/2018 | 08:10

Ο Αλέξης Τσίπρας θα είχε το βράδυ της Δευτέρας διμερή συνάντηση με τον Ιταλό ομόλογό του Τζουζέπε Κόντε, αντί για το πρωί της Τρίτης όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο.

Αναλυτικότερα, στο περιθώριο της Διάσκεψης για τη Λιβύη πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον Ιταλό Πρωθυπουργό Τζιουζέπε Κόντε, με την συζήτηση να εστιάζει στις εξελίξεις στην Ευρωζώνη, στις εν εξελίξει συζητήσεις για το επόμενο πολυετές δημοσιονομικό πλαίσιο της ΕΕ περιόδου 2021-2017, στα ενεργειακά, στη διαχείριση των προσφυγικών-μεταναστευτικών ροών και σε άλλα θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα του πρωθυπουργού έχει ως εξής:

Δευτέρα, 12 Νοεμβρίου
20:00 Δείπνο παρατιθέμενο από τον πρωθυπουργό της Ιταλίας, κ. Τζουζέπε Κόντε (Giuseppe Conte), στους επικεφαλής των αντιπροσωπειών
22:00 Διμερής συνάντηση με τον πρωθυπουργό Ιταλίας, Τζουζέπε Κόντε

Τρίτη, 13 Νοεμβρίου
11:00 Έναρξη εργασιών της Διάσκεψης
Το πρόγραμμα είναι σε ώρα Ιταλίας (-1)

Πινακίδες
10/05/2025 | 21:17

68χρονος Βρετανός βρέθηκε νεκρός στην άκρη του δρόμου

Ζέτα Μακρυπούλια: «Με ενδιέφερε πάρα πολύ ο έρωτας, όλη μου η προσοχή ήταν στραμμένη εκεί»

Μαρκ Ρούτε: Tο ΝΑΤΟ παραμένει στο πλευρό της Ουκρανίας

Ο πολυβραβευμένος σκηνοθέτης Ρίτσαρντ Λίνκλεϊτερ επιστρέφει στο Φεστιβάλ των Καννών

Η ανέξοδη μάσκα ομορφιάς που θα μειώσει την ερυθρότητα στο πρόσωπο σου

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι 13 ανήλικοι που κατηγορούνται ότι ήταν μέλη της «συμμορίας των ακροδεξιών»

Ατρόμητος – ΟΦΗ 0-0: Φινάλε στην έβδομη θέση ο Ατρόμητος

Τάσος Ξιαρχό για την εμφάνιση της Klavdia στην Eurovision 2025: «Δεν μπορώ να ζηλέψω κάτι το οποίο είναι χάλια!»