«Είδα τα δυο παιδιά μου να πεθαίνουν μπροστά στα μάτια μου»: Λύγισε ο πατέρας του Γιάννη Μακρή

Κατέρρευσε ο πατέρας του 46χρονου Γιάννη Μακρή,στην ταφή του γιου του, που έγινε στο Σίδνεϊ, στην Αυστραλία.
Μετά τη νεκρώσιμη ακολουθία που έγινε στη Βούλα, η σορός του Γιάννη Μακρή, μεταφέρθηκε στην Αυστραλία, προκειμένου να ταφεί πλάι στην αδελφή του, Βίκυ. Η Βίκυ Μακρή, είχε πεθάνει σε μικρή ηλικία, στα τέλη της δεκαετίας του '80, από λευχαιμία. Μετά τη δολοφονία του Γιάννη Μακρή, εν ζωή βρίσκεται μόνο το ένα από τα τρία παιδιά της οικογένειας του 82χρονου, σήμερα, Στέλιου Μακρή. 

Ο Στέλιος Μακρής, μίλησε στην εφημερίδα dailytelegraph της Αυστραλίας που τον περιγράφει να έχει λυγίσει από τον πόνο, καθώς έθαβε το γιο του, δίπλα από την κόρη του. «Είδα και τα δύο μου παιδιά να πεθαίνουν μπροστά στα μάτια μου», ήταν η δραματική του δήλωσαη. 
Η οικογένεια Μακρή μετέβη στην Αυστραλία για την ταφή του 46χρονου. Στο πλευρό της χήρας του, Βικτώριας Καρύδα στάθηκε στην τελετή και στην επιμνημόσυνη δέηση που εψάλη στο ναό του Αγίου Νεκταρίου στο Σίδνεϊ ο έφηβος γιος του δολοφονηθέντος από τον πρώτο του γάμο. Μάλιστα, το παιδί ήταν μεταξύ εκείνων που μετέφεραν στους ώμους τους το φέρετρο του 46χρονου. Στην Αυστραλία δεν ταξίδευσαν τα δύο μικρότερα παιδιά του Μακρή, τα οποία είχε αποκτήσει από το γάμο του με το μοντέλο, την Βικτώρια Καρύδα. 

Την ίδια ώρα, όμως, σοκ προκαλεί ένα νέο βίντεο- ντοκουμέντο από τη δολοφονία του Γιάννη Μακρή.

Ο εκτελεστής όπως φαίνεται στο νέο βίντεο, που προβλήθηκε από την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου στον «ΣΚΑΪ», δεν άφησε στον επιχειρηματία κανένα περιθώριο διαφυγής.

Όλα έγιναν μέσα σε πέντε δευτερόλεπτα. Ο δράστης αρχίζει να πυροβολεί από τη μεριά του συνοδηγού, στη συνέχεια ο Γιάννης Μακρής καταφέρνει να βγει από το αυτοκίνητο αν και τραυματισμένος. Τότε, ο δράστης κάνει τον γύρο του αυτοκινήτου, και συνεχίζει να τον πυροβολεί, μέχρι ο επιχειρηματίας να αφήσει την τελευταία του πνοή. Ο Γιάννης Μακρής, όπως φαίνεται στο βίντεο, βλέπει το πρόσωπο του δολοφόνου του και προσπαθεί να ξεφύγει, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει.

 

 

protothema.gr
 

Διαβάστε επίσης