Με κρανιοεγκεφαλική κάκωση ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού

12/11/2018 | 06:51

Καθησυχαστικά είναι τα νέα για την κατάσταση της υγείας του Σωκράτη Διούδη, ο οποίος τραυματίστηκε στο κεφάλι σε προσπάθεια του Νάτχο, στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου. Ο τερματοφύλακας των «πρασίνων» υπέστη κρανιοεγκεφαλική κάκωση και θα μείνει στο νοσοκομείο απόψε, για περαιτέρω παρακολούθηση.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

«Ο Σωκράτης Διούδης υπέστη κρανιοεγκεφαλική κάκωση στον σημερινό αγώνα και μεταφέρθηκε άμεσα στο ΥΓΕΙΑ. Οι απεικονιστικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε(αξονική εγκεφάλου και αυχένα, triplex καρωτίδων) ήταν καθησυχαστικές.

Ο ποδοσφαιριστής θα παραμείνει στην α΄νευροχειρουργική κλινική του ΥΓΕΙΑ(θεράπων ιατρός Παναγιώτης Σιούτος)για περαιτέρω παρακολούθηση και αναμένεται αύριο να πάρει εξιτήριο».

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ

Αχαΐα: Στα ίχνη της ΕΛ.ΑΣ σκληρή συμμορία – Τα μέλη της εμπλέκονται σε τουλάχιστον μία ληστεία και μία διάρρηξη οικίας

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε