Πώς διαχειρίζεται σήμερα η Selena Gomez τον αρραβώνα του Justin Bieber

ΗSelena Gomez, η γνωστή κι αγαπητή παγκοσμίως τραγουδίστρια της ποπ, διανύει μια από τις πιο δύσκολες περιόδους της ζωής της. Η βασίλισσα του Instagram έχει συνεχώς όλα τα βλέμματα στραμμένα πάνω της κι αυτό την έχει οδηγήσει σε κρίσεις πανικού, κατάθλιψη, και κατά καιρούς σε εισαγωγές σε κέντρα αποτοξίνωσης.

Αρχές Οκτώβρη λοιπόν η 26χρονη τραγουδίστρια εισήχθη σε κέντρο αποτοξίνωσης μετά από ένα έντονα ψυχολογικά φορτισμένο επεισόδιο. Ποιος μπορεί να την κατηγορήσει άλλωστε; Πόσες από εμάς θα διαχειριζόμασταν καλύτερα τα νέα του αρραβώνα του έρωτα της ζωής μας και μάλιστα με ολόκληρο τον πλανήτη να κοιτάει;

Το σώμα της έχει αρχίσει να αντανακλά την ψυχολογική της κατάρρευση. Δεν είναι η πρώτη φορά που η Selena βρίσκεται στο συγκεκριμένο κέντρο, καθώς οι κρίσεις πανικού κι η κατάθλιψη την βασανίζουν χρόνια. Βρέθηκε ακόμα και στο νοσοκομείο πρόσφατα λόγω χαμηλών επιπέδων λευκών αιμοσφαιρίων στο αίμα της.

Ωστόσο η Selena δεν το βάζει κάτω. Αποχώρησε την περασμένη βδομάδα από το κέντρο αποτοξίνωσης που την φιλοξενούσε μετά από ένα μήνα διαμονής και βρίσκεται σε μια καλύτερα ψυχολογική κατάσταση. Αυτές τις μέρες κάνει τον δικό της αγώνα για μια υγιή σωματικά και ψυχολογικά επιστροφή στον χώρο.

Πρόσφατα μάλιστα ανακοίνωσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πως θα κάνει ένα διάλειμμα απ’ αυτό, λόγω πολλών αρνητικών σχόλιων στην σελίδα της.

Καθώς δεν υπάρχει επικοινωνία μεταξύ του πρώην ζεύγους εμείς αναρωτιόμαστε αν θα υπάρχει άραγε επανένωση με τον διάσημο τραγουδιστη. Ή μήπως το ειδύλλιο του Justin Bieber με την Selena Gomez έχει έρθει οριστικά στο τέλος του;  Ελπίζουμε για το καλύτερο!

Διαβάστε επίσης