Ομαδική απόφαση ο αποκλεισμός του Μέσι στην Μπαρτσελόνα!

07/11/2018 | 21:17

Ο ηγέτης των «μπλαουγκράνα» προπονήθηκε κανονικά τις προηγούμενες μέρες, ταξίδεψε με την υπόλοιπη αποστολή στο Μιλάνο για την αναμέτρηση της 4ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League κόντρα στην Ίντερ, ωστόσο, τελικά έμεινε εκτός 18άδας και παρακολούθησε το ματς από τα επίσημα του «Τζουσέπε Μεάτσα».

Ο Βαλβέρδε πήρε την απόφαση έπειτα και από συζήτηση με τους ποδοσφαιριστές του, αφού ήθελε να ζητήσει και την άποψή τους, με όλους να συμφωνούν πως δεν έπρεπε να παρθεί το ρίσκο ώστε να είναι πανέτοιμος ο Μέσι στα επόμενα ματς και να είναι απόλυτα καλά το χέρι του.

«Ήταν μια απόφαση που πάρθηκε και από την ομάδα. Δεν έπρεπε να πάρουμε το ρίσκο με τον Μέσι και να τον βάλουμε να παίξει. Θέλαμε να τον βάλουμε στις προπονήσεις τις τελευταίες μέρες αλλά αυτό δεν είναι το ίδιο με συνθήκες κανονικού αγώνα.

Ήμασταν προσεκτικοί μαζί του στις προπονήσεις και σε ένα κανονικό παιχνίδι ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις τι θα συμβεί. Δεν γινόταν να πάρουμε αυτό το ρίσκο. Μιλήσαμε μαζί του και έδειξε να κατανοεί τους λόγους που στο τέλος τον αφήσαμε εκτός αποστολής» ήταν τα λόγια του Ερνέστο Βαλβέρδε.
Πηγή:www.gazzetta.gr

Τι λένε τα ζώδια σήμερα Κυριακή 11 Μαΐου

Σοβιετικό διαστημόπλοιο έπεσε στον Ινδικό Ωκεανό μετά από 53 χρόνια σε τροχιά

Κώστας Σβόλης: Δημοτική Αρχή, ανικανότητα ή ποιοτική ανεπάρκεια;

Αποδόμηση του διοικητικού κράτους

Ρόδος: Χωρίς τις αισθήσεις του 28χρονος εργάτης από το Αγρίνιο που καταπλακώθηκε από χώματα

«The Lord of the Rings: The Hunt for Gollum»: Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας

Ιδού η απορία: Πάμε για περπάτημα πριν ή μετά το φαγητό;

Πάτρα: “Μπουμπούκια” οι 4 συλληφθέντες – Βρέθηκε οπλοστάσιο – Ο ένας πήγε να τραυματίσει αστυνομικούς για να διαφύγει