Basketball Champions League: Άνετος στην Τσεχία ο ΠΑΟΚ

06/11/2018 | 22:24

Νικηφόρος υπήρξε ο πρώτος αγώνας στην Ιστορία του ΠΑΟΚ στην Τσεχία, καθώς ο «Δικέφαλος» επικράτησε της Όπαβα με 94-69, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής για τον 2ο όμιλο του Champions League.

Αυτή ήταν η δεύτερη νίκη του μακεδονικού συλλόγου στη διοργάνωση, παρά το αρχικό «μούδιασμα» από την απόλυτη ευστοχία των Τσέχων, που στην αρχή της β΄ περιόδου μετρούσαν 9/9 τρίποντα! 

Κορυφαίοι για την ελληνική ομάδα ήταν οι Γκος (18π.), Αθηναίου (17π., 5 ασ., 3 κλ), Μορέιρα (15π), Μαργαρίτης (14π.), ενώ για την Όπαβα ξεχώρισαν οι Γιάκουμπ Σίρινα (14π.) και Κλέτσκα (13 π.).

naftemporiki

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Αρνήθηκαν τις κατηγορίες αναισθησιολόγος και νοσηλευτής για τον θάνατο της 27χρονης Δώρας

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ