Τα ζώδια σήμερα 6 Νοεμβρίου

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ώρα να κάνουμε τα όνειρα μας πραγματικότητα! Συναίσθημα, αγάπη και εκπλήρωση επιθυμιών φέρνει το Τρίγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, για Ταύρους, Καρκίνους, Παρθένους, Σκορπιούς, Αιγόκερους και Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου! Αγαπάμε, με όλους τους τρόπους!

 

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Συνειδητοποιείς σήμερα, Κριέ, ότι οι υποχρεώσεις σου απέναντι σε αγαπημένα σου άτομα δεν παίρνουν αναβολή. Ασχολείσαι με αυτές, αλλά το θετικό είναι ότι το κάνεις με πραγματική ευχαρίστηση. Οι γύρω σου χαίρονται με την αισιοδοξία σου κι αυτό σε οδηγεί στο να τελειώσεις με ό,τι έχεις καταπιαστεί και να περάσεις κάποιες ώρες ηρεμίας, απολαμβάνοντας κάθε στιγμή.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα νιώσεις έντονη την ανάγκη, Κριέ μου, σήμερα να διευθετήσεις θέματα που αφορούν τη σχέση σου, αφού έχεις προβληματιστεί πολύ τον τελευταίο καιρό. Αν δεν υπάρχει ταίρι, σε βεβαιώνω ότι η ευτυχία είναι πιο κοντά απ’ όσο φαντάζεσαι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Κριέ, (και) σήμερα θα έχεις υπευθυνότητα, θέλοντας όλα να γίνονται με τον καλύτερο τρόπο. Απόφυγε να κλείσεις οικονομικές συμφωνίες. Όποια συζήτηση γίνει και αφορά σχετικά θέματα, απαιτεί προσεκτικό χειρισμό.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Κάθε κύτταρο του κορμιού σου, Ταύρε, αναζητά να περάσει σήμερα έντονες στιγμές. Θέλεις να βγεις, να ξεφαντώσεις κι έχεις την ανάγκη για έντονη κοινωνικότητα. Σύμμαχός σου σε αυτήν την καλή σου διάθεση είναι ένα άτομο μέσα από την οικογένειά σου. Μαζί θα το ρίξετε λίγο έξω, ενώ θα ξεθάψετε από το χρονοντούλαπο των αναμνήσεων στιγμές γεμάτες συγκίνηση, που μοιραστήκατε.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, Ταύρε, σήμερα θα έχεις την ευκαιρία να ξεφύγεις από ορισμένες αρνητικές οπτικές, με τις οποίες μέχρι τώρα βλέπεις κάποιες καταστάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Ταύρε, σήμερα θα κάνεις συζητήσεις με τους συνεργάτες σου για την υλοποίηση των σχεδίων που έχεις στο μυαλό σου. Στα οικονομικά σου, μπαίνεις σε μία περίοδο με πολλά έξοδα και θα παρασύρεσαι σε αγορές, που θα σε οδηγούν εκτός προγράμματος.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά
Αναδύεται επιτέλους σήμερα, Δίδυμε, μια ακτίνα φωτός από τα τρίσβαθα των προβληματισμών που είχες τελευταία. Τολμάς να επιλέξεις ποιοι θα είναι συνοδοιπόροι σου κι αποφασίζεις ν’ αφήσεις πίσω σου το μίζερο. Σε αυτή σου την απόφαση, θα δεις αντιδράσεις, όμως εσύ έχεις πάρει πλέον τις αποφάσεις σου και τίποτε δεν σε σταματά. Κάνεις πλέον ό,τι θεωρείς καλύτερο για σένα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θέλεις να κάνεις κάποιες συζητήσεις με το ταίρι σου, Δίδυμε, αλλά με τις υποχρεώσεις που έχεις, δίνεις αναβολές. Κάποια στιγμή πρέπει να κάνεις τα ξεκαθαρίσματά σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, είσαι σε περίοδο αρκετά ευνοϊκή, για να κάνεις μια καινούργια γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Δίδυμέ μου, σήμερα θα έχεις βαρύ φόρτο εργασίας και το άγχος θα σε κυριεύει. Θα ανταπεξέλθεις σε όλα όμως, με πολύ μεγάλη επιτυχία. Μην πάρεις κάποιο οικονομικό ρίσκο αυτή τη ημέρα. Σε συναλλαγές που μπορεί να προκύψουν, καλό είναι να προσέχεις αρκετά.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Οι σκέψεις σου σε οδηγούν σε μία «δίκη», Καρκίνε μου, που δείχνει να μη σταματά κάπου. Εγκλωβίζεσαι σε αυτές και νιώθεις ότι πνίγεσαι. Ευτυχώς για σένα, ένα μεγαλύτερο σε ηλικία άτομο της οικογένειάς σου θα παίξει σημαντικό ρόλο και θα σε βγάλει από αυτήν την κατάσταση. Καταλαβαίνεις ακόμη μία φορά πόσο σε αγαπούν οι δικοί σου και ότι θα είναι κοντά σου σε όλα τα δύσκολα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, Καρκίνε, σε περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις από το σύντροφό σου και θα περάσεις πολύ καλά. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις ότι έφτασε ο καιρός, που θα γίνει κάτι πολύ ευχάριστο για σένα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Καρκίνε, μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά και θ’ αρχίσουν σιγά – σιγά να υλοποιούνται τα σχέδιά σου. Στα οικονομικά σου, πρέπει σήμερα να προσέχεις συμφωνίες και υπογραφές που μπορεί να προκύψουν.

 

ΛΕΩΝ

Γενικά
Απρόσκλητα και ξαφνικά, Λέων, άτομα του κοινωνικού σου χώρου θα εισβάλλουν σήμερα στο σκηνικό της ημέρας σου. Θέλουν να τους αφιερώσεις αρκετό από το χρόνο σου και αυτό σ’ εκνευρίζει. Κράτα την ψυχραιμία σου, οριοθέτησε το διάστημα που μπορείς να ασχοληθείς μαζί τους και θα διαπιστώσεις, ότι στο τέλος θα καταφέρεις να τους έχεις όλους ικανοποιημένους.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Και σήμερα, Λέων, μπορείς να εκφραστείς ελεύθερα στο ταίρι σου και να θυμάσαι πως, όποτε το κάνεις, περνάει πολύ καλά μαζί σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι καταστάσεις θα είναι αρκετά καλές στη δουλειά σου, Λέων, ενώ θα σου κάνουν και προτάσεις για καινούργια ξεκινήματα. Τα οικονομικά σου όμως δεν είναι σε σωστό δρόμο. Δεν πρέπει να ανησυχείς πάντως, αφού στο εξής τα πράγματα θα εξελιχθούν καλύτερα και θα έχεις πιο πολλά έσοδα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Είναι γεγονός, Παρθένε, ότι το τελευταίο διάστημα κουβαλούσες ένα διαρκή αόριστο φόβο για τα δικά σου άτομα. Σήμερα, λοιπόν, αυτό το σκηνικό αλλάξει, εσύ αισθάνεσαι καλύτερα ψυχολογικά και το μεταδίδεις στους δικούς σου. Απαλλαγμένος πλέον από ανησυχίες, χαίρεσαι κι απολαμβάνεις στιγμές γεμάτες ανακούφιση.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Πρέπει να δείξεις μεγαλύτερη προσοχή στο σύντροφό σου, Παρθένε μου, αφού τον τελευταίο καιρό έχεις αμελήσει αρκετά πράγματα. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, φρόντισε να εξωτερικεύσεις τον ερωτισμό σου και μετά θα γίνουν… όμορφα πράγματα!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Παρθένε, σήμερα θα τα πας πολύ καλά. Σταμάτα, λοιπόν, να αγχώνεσαι και να τα βλέπεις όλα αρνητικά. Οι δυνατότητες που έχεις, είναι πάρα πολλές. Στα οικονομικά σου, τα έξοδα συνεχίζονται κι εσύ προσπαθείς να ισορροπήσεις τις καταστάσεις.

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Λογοδοτούν σήμερα, Ζυγέ, άτομα που σ’ έχουν απογοητεύσει με τη στάση που κράτησαν απέναντί σου, σε μια ομολογουμένως λάθος επιλογή τους. Τους βλέπεις απαλλαγμένους από οποιοδήποτε κόμπλεξ κι έχεις όλη την καλή διάθεση ν’ ακούσεις τι έχουν να σου πουν. Η μεγαλοκαρδία κι η αρχοντιά σου θα σε κάνουν να δώσεις ακόμη μία ευκαιρία στους γύρω σου κι αυτό επειδή θέλεις εσύ να είσαι καλά με την ψυχή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Ζυγέ, μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου και να διορθώσετε κάποια θέματα στη σχέση σας, που νομίζεις ότι μπορεί να σας απομακρύνουν. Αν δεν έχεις σχέση, η περίοδος είναι αρκετά θετική, για να κάνεις μια νέα γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι καταστάσεις στη δουλειά σου, Ζυγέ, σήμερα θα είναι καλές, αν εξαιρέσουμε κάποια σχέδια που θέλεις να προχωρήσεις και καθυστερούν. Αυτό που πρέπει να ξέρεις είναι, ότι ξεκινάει μια περίοδος που θα είναι καλύτερη για τα οικονομικά σου.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Ένα σκάνδαλο, Σκορπιέ, που είναι έτοιμο να ξεσπάσει για φιλικό σου άτομο, σε κάνει να πετάς τον μανδύα που ήθελες να τυλιχτείς σήμερα, καθώς είχες σκοπό να κλειστείς στις σκέψεις σου. Οι άλλοι θα έχουν περισσότερη σημασία για σένα κι εκεί θα δώσεις όλη την ενέργεια και προσοχή σου. Ευτυχώς, είναι μια ξεπεράσιμη κατάσταση κι αυτό θα οφείλεται στους δικούς σου χειρισμούς.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Σκορπιέ, θα νιώσεις την ανάγκη να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματα σου στο ταίρι σου και να έρθεις πιο κοντά του. Εσύ που δεν έχεις σχέση, μην αγχώνεσαι, αφού στο μέλλον σε περιμένουν τα καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου σήμερα, Σκορπιέ, θέλεις να κάνεις κάποια πράγματα και προβληματίζεσαι. Φρόντισε να κινηθείς με ψυχραιμία, να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου και θα καταφέρεις αυτά που θέλεις. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν να σε προβληματίζουν, παρόλο που τα έχεις φέρει σε πολύ καλό σημείο.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Οι νουθεσίες σου, Τοξότη, υποχρεωτικά θ’ ακουστούν από οικογενειακό σου άτομα κι αυτό, επειδή γνωρίζουν ότι έχεις απόλυτο δίκιο στα λεγόμενά σου. Μέχρι να το καταφέρεις, θα δώσεις ένα μικρό αγώνα, αλλά είσαι πεισματάρης και δεν το βάζεις κάτω. Μακροπρόθεσμα όλη αυτή η προσπάθεια θα έχει θετικά αποτελέσματα για τις φιλίες σου κι αυτό θα οφείλεται σε σένα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε κάποιες συζητήσεις για τη σχέση σας, Τοξότη, που θέλει το ταίρι σου να κάνετε, φρόντισε να δείξεις μεγάλο ενδιαφέρον, για να βγάλετε μαζί τα σωστότερα συμπεράσματα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Τοξότη μου, σήμερα θα έχεις έντονο άγχος για να ανταπεξέλθεις στις πολλές υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει. Στα οικονομικά σου, θα μπεις σε περίοδο που θ’ αρχίσουν να ισορροπούν, ενώ θα δεχθείς πολλές προτάσεις.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Η διαύγειά σου, Αιγόκερε, θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις μια δύσκολη κατάσταση, στην οποία θα βρεθείς. Η ικανότητά σου κι η ειλικρίνεια σου θα είναι σύμμαχοι σε αυτό. Οι επιτυχία σου είναι δεδομένη και μάλιστα, αυτές σου οι κινήσεις θα αναγνωριστούν τόσο από το στενό σου φιλικό περιβάλλον, όσο κι από άλλους κοινωνικούς χώρους. Απαλλαγμένος πλέον από το βάρος, θα χαλαρώσεις και θα διασκεδάσεις σε αγαπημένους σου χώρους.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα δεις το ταίρι σου με άλλο μάτι, Αιγόκερε, πιο ερωτικό, ενώ θα του δείξεις και την αγάπη σου. Μπορείς σήμερα να περάσεις υπέροχα, αρκεί να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Αιγόκερε, έχεις μπει σε πολύ καλούς ρυθμούς και θα υλοποιήσεις τους στόχους που έχεις βάλει. Τα οικονομικά σου δε θα είναι άσχημα αυτή την περίοδο, παρόλο που έχεις πολλά έξοδα. Θα τακτοποιήσεις τα πάντα με τον καλύτερο τρόπο.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Τα ερεθίσματα που σήμερα θα έχεις, Υδροχόε, είναι παρά πολλά. Οι δικοί σου άνθρωποι πολύ πρόθυμα θα μοιραστούν μαζί σου τις ανησυχίες τους. Εκείνο που να σε προβληματίσει περισσότερο, είναι οι ομάδες κάποιων ανθρώπων που έχουν δύσκολη επιβίωση. Θα δρομολογήσεις μαζί με τους δικούς σου κάποιες κινήσεις για να βοηθήσεις τους συνανθρώπους σου κι αυτό θα σε γεμίσει ικανοποίηση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να τα πας πάρα πολύ καλά στη σχέση σου, Υδροχόε, αν προσπαθήσεις να μειώσεις τον εκνευρισμό σου και να δεις μερικά πράγματα με θετικότητα. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις ότι την επόμενη περίοδο σε περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα, Υδροχόε, θα έχεις αρκετές υποχρεώσεις και πολλή δουλειά. Θα σου κάνουν κάποιες προτάσεις για καινούργια ξεκινήματα. Στα οικονομικά σου, φρόντισε να μην σε πιάνει η χαλαρότητα και να προγραμματιστείς περισσότερο, ώστε ν’ ανταπεξέλθεις στα πολλά έξοδα που έχεις αυτή την περίοδο.

 

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Η συνάντηση σήμερα, Ιχθύ, με ένα άτομο που είναι γνώστης πολλών καλλιτεχνικών δρωμένων, θα σ’ ενθουσιάσει. Θα εκμεταλλευτείς αυτήν την γνωριμία, όχι αρνητικά, αλλά για να μάθεις ο ίδιος τι γίνεται και πως λειτουργούν αυτοί οι χώροι. Οι πληροφορίες που θα πάρεις, θα σε εντυπωσιάσουν και θα σου λύσουν απορίες που είχες στο παρελθόν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο, Ιχθύ. Φρόντισε να διώξεις κάποιες ανασφάλειες που ίσως έχεις, ώστε οι καταστάσεις να γίνουν τέλειες. Κι αν έχεις ταίρι, αυτή την περίοδο μπορείς να κάνεις πολλά, ώστε να έρθει η καινούργια γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Ιχθύ, τα πράγματα σήμερα θα είναι καλά. Φρόντισε να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου για τις αλλαγές που θέλεις να κάνεις. Τα οικονομικά σου θ’ αρχίσουν να ισορροπούν και θα νιώσεις καλύτερα. Απόφυγε πάντως σήμερα να πάρεις σημαντικές αποφάσεις.

Πηγή: oroskopos.gr

Διαβάστε επίσης