Tα ζώδια σήμερα 5 Νοεμβρίου

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Καλή Εβδομάδα σε όλους! Σήμερα η αίσθηση κοινωνικότητας, γλυκύτητας, συνεργασίας και δικαιοσύνης, πρωταγωνιστεί! Η Σελήνη είναι στον γλυκό και συντροφικό Ζυγό και οι πιο ευνοημένοι είναι φυσικά τα Ζώδια του Αέρα και της Φωτιάς!

 

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Η φιλοδοξία σου και η ηφαιστειώδης ενέργειά σου, Κριέ, θα είναι σήμερα στο αποκορύφωμά τους. Θα ασχοληθείς με καταστάσεις που είχες τελευταία παραμελήσει. Πρόσεξε λίγο περισσότερο, για μην παρασυρθείς από τον ενθουσιασμό σου και κάνεις λάθος κινήσεις. Κάποια φιλικά σου άτομα είναι αυτά που λίγο θα σε φρενάρουν, βάζοντάς σε να λειτουργήσεις περισσότερο με γνώμονα την λογική.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα, Κριέ, να περάσεις καλά με το σύντροφό σου και να αναθερμάνεις τη σχέση σας. Θα αναθεωρήσεις πολλές σκέψεις από αυτές που είχες. Εσύ που δεν είσαι σε σχέση, επιδίωξε να κάνεις μια καινούργια γνωριμία, αφού οι πλανήτες σε ευνοούν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα στη δουλειά σου, Κριέ, κινήσου με μεθοδικότητα και δυναμισμό, για να ισορροπήσεις τα πράγματα στο σημείο που θέλεις εσύ. Στα οικονομικά σου, ξεκινάει μία περίοδος, στην οποία τα έσοδά σου θ’ αρχίσουν να αυξάνονται. Κάνε τις σωστές επαφές και κλείσε συμφωνίες, που θα σου φέρουν το ποθητό αποτέλεσμα.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Η ακατάπαυστη δύναμή σου σήμερα ξεχειλίζει, Ταύρε. Εκμεταλλευόμενος αυτό το πάθος για δημιουργία, ασχολείσαι περισσότερο με υλικά πράγματα. Η τακτοποίηση του χώρου σου, ακόμη και των πιο μικρών αντικειμένων του, θα είναι στο επίκεντρο των ενεργειών σου. Ξεφεύγεις έτσι από την καθημερινότητά σου κι έχεις ανεβασμένη ψυχική διάθεση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε σήμερα, Ταύρε μου, να κάνεις συζητήσεις που μπορεί να φέρουν έντονες αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου. Αν δεν έχεις σχέση, μην εγκαταλείπεις τις προσπάθειες, παρόλο που το πλανητικό σκηνικό σού φέρνει στασιμότητα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Ταύρε, σήμερα απόφυγε να εκνευριστείς για κάποια πράγματα που δε θα έρχονται όπως θέλεις. Στα οικονομικά σου, υπάρχουν υποχρεώσεις που πρέπει άμεσα να τακτοποιήσεις.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά
Οι πολλαπλές ικανότητές σου, Δίδυμε, και το μυαλό σου που… πετάει σπίθες, σήμερα θα σου ανοίξουν διάπλατα τις πόρτες για καινούργιες γνωριμίες, οι οποίες αργότερα θα σου φανούν αρκετά χρήσιμες. Η μέρα προσφέρεται για να κατακτήσεις τον κοινωνικό σου περίγυρο με μεγάλη ευκολία. Θέλεις να φτάσεις στην κορυφή και ν’ απολαύσεις τον θρίαμβο σου, πράγμα που τελικά θα πράξεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Δώσε σήμερα περισσότερη σημασία στο ταίρι σου, Δίδυμέ μου, και μην απορροφάσαι τόσο πολύ από άλλες καταστάσεις, που σε αποσυντονίζουν. Εσύ που δεν είσαι σε σχέση, έχε τη βεβαιότητα ότι έφτασε ο καιρός για να βρεις το πρόσωπο, που θα σε κάνει να νιώσεις πολύ όμορφα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Δίδυμε, σήμερα θα κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες, που θα σου φέρουν επιτυχία. Στα οικονομικά σου, μπορείς να κάνεις συζητήσεις, αλλά να έχεις διαρκώς στο νου σου τι είναι αυτό που πραγματικά σε συμφέρει.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Η κατανόηση σου για τους άλλους είναι μεγάλη, Καρκίνε, κι αυτό σου αναγνωρίζεται. Από την άλλη όμως, δε σημαίνει ότι πρέπει να κρέμεσαι από πάνω τους. Πρόσεξε λίγο σήμερα αυτήν την τάση σου, επειδή κουράζεις τους γύρω σου, με αποτέλεσμα να ασφυκτιούν. Προσπάθησε να ξεχωρίσεις τις δύο καταστάσεις, ενδιαφέρον και πίεση, διαφορετικά μπορεί να βρεθείς σε δύσκολη θέση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο τρόπος που κάνεις κάποια πράγματα, Καρκίνε μου, μπορεί να παρεξηγηθεί από το ταίρι σου. Καλό είναι να μιλήσεις μαζί του, και μάλιστα άμεσα. Αν αυτή την περίοδο δεν έχεις σχέση, δε θα μείνεις για πολύ έτσι, αφού σύντομα θα κάνεις μια νέα γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Καρκίνε, έχεις τις δυνατότητες να καταφέρεις πάρα πολλά και να πετύχεις αυτά που θέλεις. Στα οικονομικά σου, σήμερα θα δεχτείς προτάσεις που θα βελτιώσουν τα έσοδά σου.

 

ΛΕΩΝ

Γενικά
Ο μαγνητισμός σου, Λέων, σήμερα περνάει στους γύρω σου. Το καλό με σένα είναι, ότι δεν το βάζεις κάτω, αλλά οι δυσκολίες σε τρέφουν, σε κάνουν πιο πεισματάρη και χωρίς δισταγμό, βάζεις στόχους που θα καταφέρεις να υλοποιήσεις αργότερα. Ένα φιλικό σου άτομο θα σε ακούσει και με τη βοήθειά του θα δρομολογήσεις τις κινήσεις σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Άσε στην άκρη τους εγωισμούς, Λέων μου, και μίλα ανοιχτά με το ταίρι σου. Μπορεί, αν αλλάξεις κάποιες πτυχές της συμπεριφοράς σου, να γίνουν πολύ καλύτερα τα πράγματα στη σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Λέων, σήμερα θα έχεις κάποια προβλήματα που δεν περίμενες. Φρόντισε να μην εκνευριστείς και θα τα λύσεις όλα με πολύ μεγάλη ευκολία. Στα οικονομικά σου, θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις και θα σου παρουσιαστούν αρκετές ευκαιρίες για να τα ισορροπήσεις.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Συγκεντρώνεις σήμερα δύναμη, Παρθένε, για να προσπαθήσεις να διεκπεραιώσεις ένα πρόβλημα που προκύπτει με αγαπημένο σου άτομο. Είναι αρκετά κουραστική ημέρα, αλλά εσύ δείχνεις να μην το βάζεις κάτω. Το αποτέλεσμα βέβαια θα σε δικαιώσει και τα θετικά σχόλια που θ’ ακούσεις, θα σε κάνουν να νιώσεις ιδιαίτερα χαρούμενος.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μερικές φορές, Παρθένε, νομίζεις ότι η συμπεριφορά που έχει το ταίρι σου είναι εριστική και παράλογη. Φρόντισε σήμερα να ξεκαθαρίσεις ό,τι μπορεί να σε προβληματίζει. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, ετοιμάσου, αφού σε περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Παρθένε, πρέπει σήμερα να δρομολογήσεις πολλές υποθέσεις που ακόμη είναι στάσιμες. Στα οικονομικά σου, προσπάθησε αυτή την περίοδο ν’ αποφύγεις κινήσεις, που μπορεί να σε οδηγήσουν εκτός προγράμματος.

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Έχεις σήμερα την απαίτηση, Ζυγέ μου, να σε καταλάβουν και οι γύρω σου ν’ ασπαστούν τις δικές σου σκέψεις για αλλαγές. Αισθάνεσαι ότι οι άλλοι είναι αδιάφοροι απέναντί σου. Δώσε λίγο χρόνο και πρόσεξε τις αντιδράσεις σου, επειδή ο θυμός δεν είναι ο καλύτερος σύμβουλος.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Το ταίρι σου, Ζυγέ, θέλει να μοιραστεί μαζί σου μερικούς προβληματισμούς που έχει για κάποια θέματα άσχετα με τη σχέση σας. Φρόντισε να αποφορτίσεις το κλίμα, για να περάσεις όμορφα μαζί του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Ζυγέ, η περίοδος είναι ευνοϊκή για να λύσεις προβληματικές καταστάσεις που σε αφορούν. Τα οικονομικά σου θ’ αρχίσουν να ισορροπούν, αφού ξεκινάει μια περίοδος που θα σε ευνοήσει αρκετά.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Βουλιάζεις λίγο στις σκέψεις σου, Σκορπιέ μου, και σήμερα αναμοχλεύεις καταστάσεις του παρελθόντος που σ’ είχαν πικράνει. Μια συνάντηση και αναλυτική συζήτηση με αγαπημένο σου άτομο θα σε βοηθήσουν να βγεις από τον κυκεώνα των αρνητικών σκέψεών σου. Εισπράττεις θετικά μηνύματα από την καλή διάθεση αυτού του προσώπου και διαπιστώνεις, ότι απλά είναι μία δύσκολη ημέρα που θα περάσει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Καλό είναι ν’ αφήσεις στην άκρη, Σκορπιέ, καταστάσεις που έχουν τελειώσει και να δεις το μέλλον με πολλή αισιοδοξία. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις ότι τα πράγματα θα σου πάνε καλύτερα και πως είσαι στο σωστό δρόμο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Σκορπιέ, σήμερα θα πάνε πολύ καλά. Έχεις φέρει τη δουλειά σου σε σημείο, απ’ όπου πολύ εύκολα θα φτάσεις στην επιτυχία. Απόφυγε να κάνεις οικονομικά ανοίγματα και να υπογράψεις σημαντικά συμβόλαια. Ο προϋπολογισμός σου έχει πέσει έξω.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Η ανησυχία σου για πτωτική τάση είναι αβάσιμη, Τοξότη μου. Απλά έχεις κουραστεί να ασχολείσαι με προβλήματα τρίτων κι αυτή η μέρα θα σε πείσει. Θα δώσεις στους γύρω σου να κατανοήσουν, ότι δεν μπορείς συνεχώς να κάνεις τα πάντα. Θα βάλεις όρια, κάτι που μάλλον είχες ξεχάσει, ώστε να χαλαρώσεις κι εσύ λίγο παραπάνω.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Διώξε τις απαισιόδοξες σκέψεις, Τοξότη, και μη σκέφτεσαι προβληματικές καταστάσεις που σ’ έχουν στεναχωρήσει στη σχέση σου. Κάνε σήμερα ένα καινούργιο ξεκίνημα. Αν δεν έχεις ταίρι, η παρούσα περίοδος είναι πολύ θετική, για να κάνεις μια νέα γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Τοξότη μου, σήμερα θα έχεις διαρκές άγχος και πολλή κούραση. Θα καταφέρεις πάντως να πετύχεις τους στόχους σου. Στα οικονομικά σου, τα πράγματα θ’ αρχίσουν να καλυτερεύουν και θ’ αυξήσεις τα έσοδά σου.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Ιδιαίτερα προσεκτικός επιβάλλεται να είσαι σήμερα, Αιγόκερέ μου. Θα έχεις προτάσεις για αλλαγές, από το σπίτι σου μέχρι την εξωτερική σου εμφάνιση. Μην παρασυρθείς, στάθμισε καλά όλες τις παραμέτρους και πάρε τις αποφάσεις σου με σύνεση, διαφορετικά μπορεί αργότερα να μην έχεις αποτελέσματα που να σε ικανοποιήσουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε σήμερα να περάσεις ευχάριστα με το σύντροφό σου, Αιγόκερε. Καλύτερα ν’ αποφύγεις συζητήσεις, που αφορούν το παρελθόν και προσπάθησε να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά σου. Σε σένα που δεν έχεις ταίρι, κάποια απρόοπτα γεγονότα θα φέρουν την καινούργια γνωριμία που περίμενες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Αιγόκερε, σήμερα θα δεις πολλούς στόχους που έχεις βάλει, ν’ αρχίσουν να επιτυγχάνονται. Οι συνεργασίες και τα καινούργια ξεκινήματα ευνοούνται. Τα οικονομικά σου σταδιακά θα ισορροπούν και θα τακτοποιήσεις τις υποχρεώσεις που σε αγχώνουν μέχρι τώρα

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Η… εκκεντρικότητά σου, Υδροχόε μου, από την εμφάνιση ως τον τρόπο συμπεριφοράς σου προς τρίτους, ενδεχομένως να σε φέρει σήμερα σε δύσκολη θέση. Πρόσεξε, λοιπόν, κι άκου το άτομο του οικογενειακού σου κύκλου, που πραγματικά θέλει να σε προστατέψει από στραβοπατήματα. Χαμήλωσε τους τόνους και θα διαπιστώσεις, ότι μόνο κερδισμένος θα είσαι.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορούν τα αισθηματικά σου να πάνε πάρα πολύ καλύτερα, Υδροχόε, αν μειώσεις τα νεύρα που έχεις και δεν τα βάζεις χωρίς λόγο με το ταίρι σου. Αν δεν έχεις σχέση, φρόντισε να περνάς όσο καλύτερα μπορείς, χωρίς να κάνεις αρνητικές σκέψεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Υδροχόε, σήμερα θα είναι καλά, ενώ μερικές καθυστερήσεις που θα προκύψουν, ας μη σε πτοήσουν, αφού θα ξεπεραστούν πολύ γρήγορα. Τα θέματα των οικονομικών ακόμη δεν έχουν φτάσει σε σημείο που να σε ικανοποιεί. Με τον προγραμματισμό που έχεις πάντως, είναι σίγουρο ότι θ’ αυξήσεις τα εισοδήματά σου.

 

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Θα έχεις αντιπαράθεση με φιλικό σου άτομο, Ιχθύ μου, κι αυτό εξαιτίας της δικής σου επιμονής να επιβληθείς στα «θέλω» του. Άκου το λίγο παραπάνω και προσπάθησε να μπεις στη δική του θέση, μην οξύνεις την κατάσταση και καλύτερα άσε τις συζητήσεις για άλλη ημέρα. Δε θα ήθελες να χάσεις από κοντά σου ένα πρόσωπο, που έχει αποδείξει τη φιλία του στο πέρασμα του χρόνου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η μέρα είναι καλή για τη σχέση σου, Ιχθύ, και μπορείς να την περάσεις υπέροχα με το ταίρι σου. Φρόντισε να ζητήσεις αυτά που θέλεις και να κάνεις τις προτάσεις σου. Εσύ που δεν έχεις σχέση, παίρνεις τις καλύτερες επιρροές από τους πλανήτες, ώστε να κάνεις μια εξαιρετική γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Ιχθύ, οι δυνατότητες που έχεις για να καταφέρεις αυτά που θέλεις, είναι πολλές. Φρόντισε σήμερα να κάνεις έναν πλήρη προγραμματισμό. Στα οικονομικά σου, μην προχωρήσεις σε άσκοπες αγορές και μην παρασυρθείς σε έξοδα, τα οποία στο μέλλον δε θα μπορείς να καλύψεις.

Πηγή: oroskopos.gr

Διαβάστε επίσης