Απήγαγαν παιδί στην Αγγλία, τους έπιασαν στον Έβρο

Οι αρχές του Ηνωμένου Βασιλείου είχαν εκδώσει Ευρωπαϊκά Εντάλματα Σύλληψης

Να περάσουν από το ελληνικό έδαφος στην Τουρκία μέσω του Συνοριακού Σημείου Διέλευσης στους Κήπους του Έβρου επιχείρησε ένα ζευγάρι αλλοδαπών, αλλά κατά τον έλεγχο των στοιχείων τους διαπιστώθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου ότι είχαν απαγάγει ένα ανήλικο παιδί από την Αγγλία!

Συγκεκριμένα, οι αρχές του Ηνωμένου Βασιλείου είχαν εκδώσει Ευρωπαϊκά Εντάλματα Σύλληψης σε βάρος του 37χρονου άντρα και της 41χρονης γυναίκας η οποία τον συνόδευε με την κατηγορία της απαγωγής παιδιού από τον γονέα του. Και οι δυο συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Εφετών Ανατολικής Μακεδονίας- Θράκης, ο οποίος δρομολογεί την διαδικασία για την έκδοσή τους.

*** Στην Κομοτηνή, εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ασφάλειας ένας 39χρονος αλλοδαπός, ο οποίος διαπιστώθηκε ότι αναζητείται από τις αρχές της Βουλγαρίας για παράβαση του νόμου περί όπλων και σε βάρος του εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης. Έτσι, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Εφετών Ανατολικής Μακεδονίας- Θράκης για να εκδοθεί την χώρα που τον αναζητά.

Διαβάστε επίσης