Ο Μπολτ δεν θα γίνει ποδοσφαιριστής γιατί δεν τα βρήκε στα λεφτά με την ομάδα που τον δοκίμαζε

Τα χρήματα και όχι οι ποδοσφαιρικές δυνατότητες του Γιουσέιν Μπολτ φαίνεται ότι έβαλαν (προσωρινό) τέλος στο όνειρο του να γίνει ποδοσφαιριστής.

Σύμφωνα με το γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων ο Μπολτ δεν τα βρήκε στο οικονομικό επίπεδο με τους εκπροσώπους της ομάδας Central Coast Mariners από την Αυστραλία.

Κατά τις πληροφορίες του πρακτορείου οι ιθύνοντες της ομάδας από την Αυστραλία πρόσφεραν πολύ λιγότερα από τα 2,1 εκατ. δολάρια που ζητούσε η πλευρά του Μπολτ ενώ δεν είχε αποτέλεσμα να βρεθούν χρήματα από τρίτες πηγές για να καλύψουν τη διαφορά.

«Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί η ομάδα και ο εκπρόσωπος του Μπολτ ήταν σε επαφές με εξωτερικούς συνεργάτες προκειμένου να βρεθει μια ευνοϊκή λύση για όλες τις πλευρές. Παρά τις αρκετές υποσχέσεις, τόσο ο Μπολτ όσο και οι Central Coast Mariners κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι δεν θα υπάρξει μια κατάλληλη συμφωνία» ανάφερε σε ανακοίνωσή της η ομάδα από την Αυστραλία.

Από την πλευρά του ο σπρίντερ από τη Τζαμάικα ευχαρίστησε την ομάδα, τους συμπαίχτες και τους οπαδούς για την υποδοχή που του επιφύλαξαν.

Ο προπονητής της ομάδας διευκρίνισε ότι ο Μπολτ που αρέσκεται να παίζει στην επίθεση, θα ήταν απίθανο να έβρισκε χρόνο συμμετοχής γιατί οι Mariners έψαχναν έναν πιο έμπειρο επιθετικό.

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ