Ευαγγελία Αραβανή: Μιλάει για τη σχέση της με τον Οικονομόπουλο και το ενδεχόμενο ενός γάμου

Συνέντευξη στο TV Έθνος παραχώρησε η Ευαγγελία Αραβανή, η οποία μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη σχέση της με τον Νίκο Οικονομόπουλο, στα δημοσιεύματα που τους θέλουν να παντρεύονται, αλλά και στο ενδεχόμενο να αποκτήσει παιδί.

Έρχομαι στα προσωπικά. Υπήρξε μπαράζ δημοσιευμάτων το καλοκαίρι για επικείμενο γάμο με τον Νίκο Οικονομόπουλο. Τελικά παντρεύεσαι;

Όχι. Και δεν έγραψαν μόνο αυτό. Με πάντρεψαν, έμεινα έγκυος, χώρισα, επανασυνδέθηκα. Είμαστε πολύ καλά με τον Νίκο και έχουμε μια φυσιολογική σχέση, όπως πολλά ζευγάρια γύρω μας.

Το επόμενο βήμα δεν το έχετε σκεφθεί;

Αυτά τα πράγματα έρχονται από μόνα τους. Δεν χρειάζεται πίεση σε αυτά τα πράγματα, γιατί δεν βγαίνει σε καλό.


Νιώθεις έτοιμη νια ένα παιδί;

Όταν κάνουμε σχέδια ο Θεός γελάει. Έχω ξαναπεί πως θεωρώ ότι είμαι αρκετά παραδοσιακή γυναίκα στο κομμάτι της οικογένειας. Και σε μικρότερη ηλικία λοιπόν, τα είχα σκεφθεί αυτά. Αλλά δεν θα το έκανα για να το κάνω. Πρέπει να είσαι πολύ συνειδητοποιημένος στη συγκεκριμένη επιλογή.

Συζήτησες με τον Νίκο πριν αναλάβεις το «Project Runway»;

Φυσικά και μιλήσαμε. Ο Νίκος είναι ευθύς ως χαρακτήρας, δεν «στρογγυλεύει» τις γωνίες. Όταν κάτι δεν του αρέσει θα το πει. Ήταν θετικός γιατί κατάλαβε από την πρώτη στιγμή πως αυτό το project είναι κοντά σε μένα.

Οι συζητήσεις νια τα επαγγελματικά μπορεί να φθείρουν τη σχέση ενός ζευγαριού;

όχι, το αντίθετο, θεωρώ πως ένα ζευγάρι πρέπει να συζητά τα πάντα σκέψεις, ανησυχίες, προβληματισμούς. Αυτή είναι και η έννοια της συντροφικότητας.

Διαβάστε επίσης