Ένταση στις σχέσεις Γεροβασίλη - Παπακώστα λόγω των κρίσεων στην Αστυνομία

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΠΕΙΛΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ

Ένταση υπάρχει ανάμεσα στην υπουργό και την υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη, Όλγα Γεροβασίλη και Κατερίνα Παπακώστα αντίστοιχα, σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέδωσε ο ΣΚΑΪ. Αντικείμενο της έντασης φέρεται να είναι οι κρίσεις στην ΕΛΑΣ. Η κυρία Παπακώστα δεν θέλει να προχωρήσουν άμεσα σε αντίθεση με τη βούληση της υπουργού.

Αυτό οδήγησε στο να οριστεί ένα ραντεβού της κυρίας Παπακώστα με τον Πρωθυπουργό στις 12.00 αλλά δεν πραγματοποιήθηκε καθώς η κυρία Παπακώστα έφθασε στις 12.30 στη Βουλή όπως και ο Πρωθυπουργός που έπρεπε να ανέβει στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, έγιναν κάποιες συζητήσεις, υπήρξε προσπάθεια πυροσβεστικής παρέμβασης του κ. Καμμένου, ενώ η κυρία Παπακώστα παρέμενε στο εντευκτήριο της Βουλής όπου κατέβηκε η κυρία Γεροβασίλη προκειμένου να συζητήσει το θέμα με την υφυπουργό της. Πράγματι οι δυο τους συζήτησαν προκειμένου να βρεθεί μια χρυσή τομή καθώς η κυρία Παπακώστα είχε απειλήσει ακόμη και με παραίτηση.

Ωστόσο, δεν φαίνεται να υπήρξε σύγκλιση. Στις 17.35 οπότε ο Πρωθυπουργός κατέβηκε από την ΚΟ, συνάντησε για 20 λεπτά την κυρία Παπακώστα και παρά την προσπάθειά του δεν φαίνεται να έσβησε τη φωτιά, αλλά αναμένεται νέος κύκλος συνεννοήσεων την Τετάρτη.

Διαβάστε επίσης