Λιάκος: Ειλημμένη απόφαση η μείωση των εισφορών για τους ελεύθερους επαγγελματίες

H Ελλάδα έχει αναμφισβήτητα εισέλθει σε μια περίοδο ανάπτυξης η οποία και θα συνεχισθεί επεσήμανε ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργό, Δημήτρης Λιάκος, μιλώντας στην ημερίδα της Τράπεζας Πειραιώς με θέμα την διαχείριση των αποθεματικών των ασφαλιστικών ταμείων. 

Η πρόοδος δεν αποτυπώνεται πλέον μόνον στη ανάκαμψη των οικονομικών δεικτών, αλλά και στα ποιοτικά χαρακτηριστικά της οικονομίας καθώς και στους καλούμενους ψυχολογικούς δείκτες, όπως ο δείκτης καταναλωτικής εμπιστοσύνης κλπ, είπε ο κ. Λιάκος.

Αναφερόμενος στη μεταρρύθμιση του ασφαλιστικού συστήματος ο κ. Λιάκος επεσήμανε ότι η κυβέρνηση επιχείρησε και κατάφερε μετά από δεκαετίες κακοδιαχείρισης και στρεβλώσεων την ασφαλιστική μεταρρύθμιση με στόχο να είναι βιώσιμο, με αποτέλεσμα σήμερα να υπάρχει ένα θετικό αποτύπωμα.

Χρειάζονται διαρκείς παρεμβάσεις και διορθώσεις είπε ο κ. Λιάκος επισημαίνοντας μεταξύ άλλων την δέσμευση του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στη ΔΕΘ για μείωση των ασφαλιστικών εισφορών των ελεύθερων επαγγελματιών. Είναι μια ειλημμένη απόφαση, τόνισε.

Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ