Κ. Χριστόπουλος: Έλεος με την Κτηματική Υπηρεσία

Σχετικά με το θέμα που προέκυψε από την παρέμβαση της Κτηματικής Υπηρεσίας του Δημοσίου, στη διαμόρφωση της παραλίας του Κόκκινου Μύλου, ο επικεφαλής της παράταξης «Νέα Πόλη», Κώστας Χριστόπουλος, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 

«Προ λίγων μόλις μηνών,  έληξε πολύχρονη δικαστική περιπέτεια, με κατηγορούμενους πρώην Δημάρχους και Αντιδημάρχους, καθώς και προϊσταμένους του Δήμου Πατρέων.

Όλοι τους αθωώθηκαν πανηγυρικά!

Έγκλημά τους;

Η προσπάθεια διαμόρφωσης του χώρου της παραλίας του Κόκκινου Μύλου, με τη συμβολή μάλιστα ιδιωτών.

Κατήγοροι;

Κρατικές υπηρεσίες, με προεξάρχουσα και τότε την Κτηματική Υπηρεσία, και μάρτυρα κατηγορίας κατά του δήμου, τον σημερινό δήμαρχο Κώστα Πελετίδη!!!

Θύματα;

Η πόλη, η συνοικία του Κόκκινου Μύλου, οι κάτοικοι Ιτεών-Παραλίας.

Ο χώρος παρέμεινε για χρόνια σκουπιδότοπος και χώρος «ενδιαφέροντος» κάθε λογής παρανομίας.

Σήμερα, δυστυχώς, η ιστορία επαναλαμβάνεται.

Η περίφημη Κτηματική Υπηρεσία, που δεν αντιδρά στη διάβρωση των ακτών, ούτε στις κάθε μορφής καταπατήσεις, ούτε στο χάλι των παραλιακών δρόμων, ούτε στη μετατροπή σε χωματερή δημόσιων εκτάσεων, θυμήθηκε τον παλιό κακό της εαυτό: ζητά εξηγήσεις από το Δήμο, που επιτέλους, μετά τις αντιδράσεις των κατοίκων της επιβαρυμένης αυτής περιοχής, αφυπνίσθηκε!

Έλεος!

Δηλώνουμε προς πάσα κατεύθυνση:

Δεν είμαστε διατεθειμένοι να ανεχθούμε μικροπολιτικά, επικοινωνιακά παιχνίδια, με τη συνεπικουρία κρατικών λειτουργών!

Δεν είμαστε διατεθειμένοι να ανεχθούμε τη συνέχιση της υποβάθμισης της ζωής των κατοίκων του Κόκκινου Μύλου και της πόλης γενικότερα.

Ο καθένας ας αναλάβει τις ευθύνες του».

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης