Πάτρα: Απόψε «Μάργκεριτ Ντιράς: η οδύνη» από την Κινηματογραφική Λέσχη

στη Veso Μare

Είναι κάτι Δευτέρες που σε κάνουν να έχεις μια γλυκιά αναμονή για το απόγευμα ή το βράδυ τους, ώστε να προσφέρεις μια μικρή απόλαυση στον εαυτό σου. Μέσα σε ένα φορτωμένο και πολλές φορές άχαρο πρόγραμμα, η Δευτέρα ως πρώτη ημέρα της εργάσιμης εβδομάδας, δεν είναι μια ημέρα που προσμένεις.

Κι όμως, η Πάτρα έχει κάτι που μπορεί να σου δώσει άλλο τόνο. Πάμε σινεμά; H Κινηματογραφική Λέσχη Πατρών τα τελευταία χρόνια έχει καθιερώσει τις προβολές της τη Δευτέρα και το να ξεκινάς την εβδομάδα σου παρακολουθώντας καλές ταινίες, έχει τη σημασία του.

Πρόκειται επιπλέον για φιλμ που δεν θα έβλεπες διαφορετικά σε κινηματογραφική αίθουσα της Πάτρας, αν δεν υπήρχε η Λέσχη.

Τα τελευταία χρόνια το κοινό της Λέσχης, αυξάνεται διαρκώς. Φοιτητές αγόρια και κορίτσια, άνδρες και γυναίκες διαφόρων ηλικιών γεμίζουν ως και τα σκαλοπάτια της μεγάλης κινηματογραφικής αίθουσας στη Veso Μare, σε κάποιες προβολές και γι αυτό και οι δύο προβολές πια έχουν γίνει τρεις.

Η Κινηματογραφική Λέσχη Πατρών φέτος σαραντάρισε! Ιδρύθηκε το 1978. Η πρώτη αίθουσα προβολής και στέκι της ήταν το σινέ Ομόνοια.

Η επόμενη ταινία θα προβληθεί τη Δευτέρα 29 Οκτωβρίου. Πρόκειται για το φιλμ «Μάργκεριτ Ντιράς: η οδύνη».