Κάτω Αχαΐα: Έργα της ΔΕΥΑΔ «απαγορεύουν» την πρόσβαση λεωφορείων στο Λύκειο – Ταλαιπωρία για τους μαθητές που κατεβαίνουν στην Πατρών – Πύργου

διαμαρτύρονται οι γονείς

Ταλαιπωρία για μαθητές του Λυκείου της Κάτω Αχαΐας, που σύμφωνα με τους γονείς τους, κατεβαίνουν από το λεωφορείο που τους μεταφέρει στην π. Πατρών – Πύργου και πηγαίνουν με τα πόδια στο σχολείο τους. 

Ο λόγος; Έργα της ΔΕΥΑ Δυμαίων, τα οποία έχουν ξεκινήσει από το καλοκαίρι και ακόμη να τελειώσουν. Οι εργασίες, όπως καταγγέλλουν οι γονείς, καθιστούν αδύνατη την πρόσβαση των μεγάλων οχημάτων στο σχολείο με αποτέλεσμα τα παιδιά, να πηγαίνουν δέκα λεπτά με τα πόδια, τις περισσότερες φορές, καθυστερημένα. Επίσης, οι γονείς ανησυχούν γιατί κατεβαίνουν στην Πατρών – Πύργου, ενώ πολλές φορές, αναγκάζονται να περπατούν και μέσα στη βροχή. Όπως λένε στο dytikanea, γονείς των παιδιών, αυτό συμβαίνει από την αρχή της σχολικής χρονιάς και απευθύνουν έκκληση στις αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου να αποκαταστήσει άμεσα το δρόμο, καθώς έρχεται χειμώνας και οι καιρικές συνθήκες θα είναι ακόμη πιο δύσκολες.

Β.Α.

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ