Αυτό είναι το απόλυτο χρώμα στο μανικιούρ για το 2019 -Μίνιμαλ και κομψό

Αν είστε από τις γυναίκες που θέλουν να ξέρουν και να δοκιμάζουν τις τάσεις πριν τις δούνε παντού, είστε μία από εμάς.

Οι τάσεις στα νύχια είναι εξίσου σημαντικές με εκείνες της μόδας και ομορφιάς. Τα περιποιημένα άκρα, άλλωστε, αρέσουν σε όλες.

Όποιο κι αν είναι το στιλ σας, τα νέα trends στο μανικιούρ είναι πολλά και διαφορετικά. Εντυπωσιακά σχέδια και μοντέρνα χρώματα πρωταγωνιστούν.

Ωστόσο, το χρώμα του 2019 είναι ένα και θα κατακτήσει τις λάτρεις του μίνιμαλ.

Η τάση έκανε το ντεμπούτο της στην πασαρέλα, στο runway Phillip Lim Spring / Summer 2019 στην Eβδομάδα Mόδας της Νέας Υόρκης. Τα μοντέλα στο show είχαν όλα τα νύχια τους βαμμένα σε αυτή την ενδιαφέρουσα και στιλάτη απόχρωση.

Το απόλυτο χρώμα στα νύχια για το 2019 είναι το γκρι. Τα νύχια στο show επιμελήθηκε η Jin Soon Choi και το αποτέλεσμα ήταν μοναδικά απλό και chic.

Ολοκλήρωσε με τον ιδανικό τρόπο τα tweed, τα ποπ μοτίβα και τις μεταλλικές αποχρώσεις της συλλογής.

Αν σκεφτεί κανείς ότι τα περισσότερα βερνίκια για την άνοιξη κινούνται σε τόνους παστέλ, το συγκεκριμένο γκρι ήταν ένα απροσδόκητο και συγκλονιστικά κομψό εύρημα. Είναι, επίσης, το τέλειο χρώμα για κάποια που θέλει ένα διακριτικό χρώμα πέρα από τα απαλά ροζ.

Θα συνοδεύσει και τα δικά σας σύνολα διακριτικά πάντα όμως με στιλ. Αν, λοιπόν, βαρεθήκατε τα κλασικά κόκκινο και μαύρο, αν τα nude σας φαίνονται πολύ αδιάφορα, το χρώμα του 2019 θα σας ανταμείψει.

Διαβάστε επίσης