Καραθανασόπουλος προς Νικολόπουλο: Είσαι αξιοθρήνητος! Μπαίνει και το ΚΚΕ στην κόντρα του βουλευτή με τον Δήμαρχο

Νέες διαστάσεις λαμβάνει η διένεξη του ανεξάρτητου βουλευτή Αχαΐας Νίκου Νικολόπουλου με το Δήμαρχο Πατρέων Κώστα Πελετίδη, καθώς στη διαμάχη μπήκε και ο βουλευτής Αχαίας του ΚΚΕ Νίκος Καραθανασόπουλος.

Με αφορμή τις συνεχείς ανακοινώσεις του Νίκου Νικολόπουλου για το σπίτι του Δημάρχου στα Αραχωβίτικα , αλλά και τις ανταπαντήσεις της δημοτικής αρχής, ο Νίκος Καραθανασόπουλος, σε αποστροφή του λόγου του χθες στην πλατεία Γεωργίου , όπου πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση αντιπολεμική, αναφερόμενος στον ανεξάρτητο βουλευτή τον χαρακτήρισε «αξιοθρήνητο».

Η κίνηση αυτή του βουλευτή του ΚΚΕ μεταφράζεται ευθέως σε κατά μέτωπον επίθεση του κόμματος προς τον Νίκο Νικολόπουλο, αλλά και απόλυτη στήριξη στους χειρισμούς του θέματος από τον Κώστα Πελετίδη.

Η κόντρα Νικολόπουλου- Πελετίδη ξεκίνησε με εκατέρωθεν βολές με αφορμή κινήσεις του βουλευτή για την υπόθεση του σπιτιού του Δημάρχου Πατρέων και έχει φθάσει πλέον σε επίπεδα προσωπικής αντιπαράθεσης με αιχμές. Δεδομένου ότι ο Νίκος Νικολόπουλος αποκάλεσε τον Δήμαρχο «Θεοπαίχτη» και ο Κώστας Πελετίδης ανταπάντησε πως δεν ανήκει ο βουλευτής …στους λεβέντες!

Παράλληλα προ ημερών υπήρξε λεκτική επίθεση του αντιδημάρχου Δημήτρη Πελεκούδα στον βουλευτή έξω από την Μητρόπολη , μετά την γιορτή του Αγίου Αρτεμίου.

Απομένει πλέον η απάντηση του Νίκου Νικολόπουλου, που βρίσκεται αυτές τις ημέρες σε αποστολή στην Μόσχα, για να υπάρξει νέο επεισόδιο στο σήριαλ!

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ Ι. ΒΟΥΛΔΗΣ