Διάσημη ηθοποιός σοκάρει: Έχω σκλήρυνση κατά πλάκας

Σοκάρει η εξομολόγηση της γνωστής ηθοποιού Σέλμα Μπλερ σχετικά με την κατάσταση της υγείας της. Σε ανάρτησή της στο instagram αποκάλυψε ότι έχει σκλήρυνση κατά πλάκας και μάλιστα παρουσιάζει επιδείνωση.

«Έχω σκλήρυνση κατά πλάκας. Έχει παρουσιάσει επιδείνωση. Όμως δόξα στο Θεό και τη δύναμη της θέλησης και τους παραγωγούς μου, έχω μια δουλειά. Μια υπέροχη δουλειά. Είμαι άτομο σε ειδικές ανάγκες. Πέφτω μερικές φορές. Ρίχνω πράγματα. Η μνήμη μου είναι θολή. Και η αριστερή μου πλευρά ζητά οδηγίες από ένα χαλασμένο gps. Αλλά τα καταφέρνουμε. Και γελώ και δεν ξέρω ακριβώς τι θα κάνω αλλά θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ.

Από τη στιγμή που διαγνώστηκε η ασθένειά μου στις 10.30 το βράδυ της 16ης Αυγούστου, έλαβα αγάπη και υποστήριξη... Είμαι στα βαθιά αλλά ελπίζω να μπορώ να προσφέρω ελπίδα σε άλλους, ακόμη και στον εαυτό μου. Δεν μπορείς να λάβεις βοήθεια αν δεν τη ζητήσεις. Μπορεί να είναι αφόρητο στην αρχή, θες να κοιμηθείς, θέλεις να κοιμάσαι συνέχει. Οπότε δεν έχω απαντήσεις. Βλέπετε, θέλω να κοιμηθώ. Αλλά είμαι πανέτοιμη και θέλω η ζωή μου να είναι γεμάτη. Θέλω να παίξω με τον γιο μου ξανά. Θέλω να περπατήσω και πάλι και να ιππεύσω το άλογό μου. Έχω σκλήρυνση κατά πλάκας και είμαι καλά. Αν με δείτε να ρίχνω πράγματα στον δρόμο, βοηθήστε με να τα μαζέψω. Μου παίρνει ολόκληρη μέρα να το κάνω μόνη μου. Σας ευχαριστώ. Μπορεί να ζήσουμε όμορφες μέρες μέσα σ' αυτές τις προκλήσεις" γράφει μεταξύ άλλων η ηθοποιός.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ