Φιλολογικό βραδινό με την Βίβιαν Φαρμάκη

22/10/2018 | 19:24

Ξεκίνησαν για τη νέα περίοδο τα Φιλολογικά Βραδινά της Εταιρείας Λογοτεχνών Νοτιοδυτικής Ελλάδος στο αναγνωστήριο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Πατρών.

Την προσεχή Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018 στις 19.00 το απόγευμα, στο Φιλολογικό Βραδινό στην αίθουσα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης θα μιλήσει η συμπολίτισσα Βίβιαν Φαρμάκη, Φιλόλογος – Δρ. Φιλολογίας Πανεπιστημίου Ιωαννίνων με θέμα: «Οι οικουμενικές διαστάσεις της ποίησης του Άγγελου Σικελιανού».

Την εκδήλωση θα προλογίσει και θα συντονίσει ο Πρόεδρος της Εταιρείας Λεωνίδας Μαργαρίτης.

Θα διαβάσει αποσπάσματα η Φιλόλογος – Εκπαιδευτικός Μαίρη Σιδηρά. Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

ΕΚΤΑΚΤΟ – Ασύλληπτη τραγωδία στην Πάτρα: Δύο νεκροί νεαρής ηλικίας μετά από σοκαριστικό τροχαίο στην Παραλία (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Θρήνος στο διαδίκτυο για τα παιδιά που χάθηκαν στο τροχαίο! Συντετριμμένοι οι φίλοι τους (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Αυτό είναι το 25χρονο παλικάρι που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου

Πάτρα: Λουλούδια και κεράκια για το Νίκο και την Αγγελική στον τόπο της ανείπωτης τραγωδίας – “Παγωμένη” Κυριακή για την πόλη (ΦΩΤΟ)

Σοκαρισμένη η Πάτρα από το τραγικό τροχαίο – Ποια είναι τα δύο παιδιά που έχασαν την ζωή τους, 19 και 17 ετών!

Πάτρα: “Εφυγε” στα 59 του ο επιχειρηματίας Αντώνης Λαλιώτης – Την Τρίτη η κηδεία του

Πάτρα: Θλίψη για το θάνατο 59χρονης – “Έφυγε” ξαφνικά

Νέα τραγωδία στην Πάτρα: Ένας νεκρός από φωτιά σε σπίτι στον Καστελλόκαμπο – Πρώην διαιτητής το θύμα (ΦΩΤΟ)