Πάτρα: Ετοιμάζονται για κινητοποιήσεις οι εργαζόμενοι στο νοσοκομείο "Αγ. Ανδρέας"

η διοικηση δεν συνανταται μαζι τους

Σε ανακοίνωσή του το σωματείο εργαζομένων στο νοσοκομείο "Αγ. Ανδρέας"  προαναγγέλει κινητοποιήσεις, καθώς δεν έχει γίνει αποδεκτό από τη διοίκηση το αίτημα συνάντησης με το σωματείο.

Συγκεκριμένα αναφέρεται ότι: Συμπληρώθηκε σήμερα ήδη ένας ολόκληρος μήνας από την ημέρα που εστάλη στη Διοίκηση η συνημμένη επιστολή μας, και ο Διοικητής του Νοσοκομείου δυστυχώς δεν ευαισθητοποιήθηκε να συναντηθεί μαζί μας.

       Αυτή η απαράδεκτη ΣΤΑΣΗ του ΔΙΟΙΚΗΤΗ, που ΣΑΦΩΣ και μας απασχόλησε στην πρόσφατη σχετική ΓΕΝΙΚΗ ΜΑΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ, την συνέλευση που πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα και που συγκάλεσε το Δ.Σ του Σωματείου μας, προκειμένου να συζητήσουμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε, την ΣΤΑΣΗ του ΔΙΟΙΚΗΤΗ απέναντι σ΄ αυτά και βεβαίως τους τρόπους διεκδίκησης,  της επίλυσής τους.

      Σ΄ αυτήν λοιπόν την ΓΕΝΙΚΗ  ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ,

όπου ΟΜΟΦΩΝΑ αποφασίστηκε να καταγγελθεί η στάση του Διοικητή, η απερίγραπτη-απαράδεκτη και πρωτόγνωρη στάση που επιδεικνύει απέναντι στα προβλήματα μας, όπου όχι μόνον δεν επιλύει κανένα, αλλά απεναντίας αποφεύγει κάθε διαδικασία διαλόγου και συναντήσεων.

                                             ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ    ΟΜΟΦΩΝΑ

η εισήγηση του Προέδρου και του Δ.Σ, το πλαίσιο των προβλημάτων που διεκδικούμε ως Δ.Σ καθώς επίσης και το πλαίσιο των κινητοποιήσεων, βάσει των οποίων πλέον  θα διεκδικήσουμε την επίλυση αυτών, παρά την σταθερή επιδίωξή μας, που ήταν και είναι η διαδικασία του διαλόγου.

      Η απουσία του διαλόγου και η αδιαφορία του Διοικητή, η πρακτική του, μας οδηγεί στον μονόδρομο των καταγγελιών και των Κινητοποιήσεων, που θα ξεκινήσουν  ΑΜΕΣΑ και μάλιστα τις επόμενες ημέρες.