Στην Αχαΐα σήμερα η Εριέττα Κούρκουλου - Λάτση - Για τις ανάγκες της δράσης "Με αστείρευτη αγάπη για τα αδέσποτα"

στα λουσικα

Στη Δυτική Αχαϊα θα βρεθεί η Εριέττα Κούρκουλου - Λάτση με αφορμή τη δράση της SGS, που αφορά το πρόγραμμα Στείρωσης, Εμβολιασμού και Ηλεκτρονικής Σήμανσης. 

Η Εριέτα Κούρκουλου - Λάτση αποτελεί ένα από τα πιο δραστήρια μέλη της φιλοζωικής κοινότητας σε πανελλήνιο επίπεδο, έχοντας ιδρύσει εγκαταστάσεις φιλοξενίας αδέσποτων, στον Ωρωπό, αλλά και μια ΜΚΟ που λειτουργεί σε αυτή την κατεύθυνση, την Save A Greek Stray.

Στόχος της μη κερδοσκοπικής αυτής οργάνωσης είναι τα ζώα συντροφιάς να μην αγωνίζονται να επιβιώσουν στους δρόμους, αλλά να ζουν ευτυχισμένα στα σπίτια τους με τις οικογένειες που θα τους προσφέρουν αγάπη. Η Εριέτα Κούρκουλου - Λάτση θα είναι σήμερα Δευτέρα στις 11:30 παρούσα στην εκδήλωση που θα γίνει στο παλαιό δημαρχείο των Λουσικών όπου και θα παρουσιαστεί το πρόγραμμα "Με αστεύρευτη αγάπη για τα αδέσποτα".

Η αποστολή της Save a Greek Stray είναι: α) Η υιοθεσία των ζώων από φιλόζωες οικογένειες ή η επανένταξή τους στους χώρους περισυλλογής τους, β) Η ίδρυση και λειτουργία Καταφυγίου αδέσποτων ζώων συντροφιάς, και εντός αυτού κτηνιατρείου, γ) Η επίβλεψη και η φροντίδα των επανεντασσόμενων αδέσποτων ζώων στο φυσικό τους περιβάλλον και η προαγωγή της φιλοζωίας και ιδιαίτερα της κυνοφιλίας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ