Συνεχίζει αήττητος ο Κεραυνός

Σταθερά στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα ο Κεραυνός Αγίου Βασιλείου που δεν αντιμετώπισε πρόβλημα απέναντι στον Φοίνικα Ζήριας και με 4 νίκες και 1 ισοπαλία συνεχίζει χωρίς ήττα την πορεία του στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο αγώνας ξεκίνησε ιδανικά για το συγκρότημα του Κώστα Τσιπιανίτη, ο οποίος είδε την ομάδα του να προηγείται μόλις στο 10′ με τον Καραχανίδη να πλασάρει εύστοχα στην κλειστή γωνία του αντίπαλου «πορτιέρο». Στιγμές αργότερα (11′) ο ίδιος παίκτης από εκτελεστής έγινε δημιουργός και ο Ασημακόπουλος διεύρυνε το προβάδισμα των γηπεδούχων.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 47′ ο Κούστα διαμόρφωσε με όμορφο σουτ το τελικό 3-0, υποχρεώνοντας την ομάδα του Φώτη Φοή στην 3η της ήττα στην φετινή διοργάνωση.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ (Τσιπιανίτης): Χάχαλης, Ασημακόπουλος (74’ Μπουρνάκας), Μπίρης, Λαζανάς, Φραγκουλάκης, Μπαμπαλιούτας, Κούστα (65’ Σύψας), Σπαθής (55’ Παπαχριστόπουλος), Τσάτος, Καραχανίδης (60’ Κασιώνης), Ζαφειρόπουλος.

ΦΟΙΝΙΚΑΣ/ΖΗΡΙΑΣ (Φοής): Βαρελάς (46’ Μπούνιας), Σαλάι, Χαραλάμπους (46’ Τέρπος), Ασημακόπουλος, Γεωργακόπουλος (79’ Ρουμελιώτης), Μαυρομάτης (73’ Ψυχογιάννης), Ντολάνι, Τριανταφύλλου, Κανάγιας, Μάρης, Παπαδημητρακόπουλος.

http://matchnews.gr