Πάτρα: Νύχτα τρόμου στην Πλατεία ‘Ολγας-Κουκουλοφόροι επιτέθηκαν και «έσπασαν» κατάστημα εστίασης-Τραυματίστηκε ελαφρά ο υπάλληλος ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ-ΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΚΑΙ ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ

Ήταν λίγο πριν τις 3 τα ξημερώματα της Κυριακής όταν μία ομάδα 15 ατόμων που φορούσαν κουκούλες επιτέθηκαν με ρόπαλα στο κατάστημα εστίασης delicious στη συμβολή της οδού Κολοκοτρώνη με τον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου, το οποίο ήταν σε λειτουργία.

Οι νεαροί μπήκαν στο κατάστημα, έσπασαν ότι βρήκαν μπροστά τους, τραυμάτισαν ελαφρά τον υπάλληλο και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν με κατεύθυνση την οδό Αγίου Ανδρέου.

Αμέσως κινητοποιήθηκαν αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών που έλεγξαν την ευρύτερη περιοχή, χωρίς όμως να εντοπίσουν κάποιον ύποπτο ενώ στο Αστυνομικό Μέγαρο μετέβησαν τόσο ο ιδιοκτήτης, όσο και ο υπάλληλος ο οποίος ευτυχώς δεν χρειάστηκε να διακομιστεί στο Νοσοκομείο.

Το tempo24.news βρέθηκε στο κατάστημα λίγα μόλις λεπτά μετά την επίθεση.

Τόσο ο ένας εκ των ιδιοκτητών όσο και άλλα άτομα που εργάζονται στην επιχείρηση, προσπαθούσαν μάζευαν από το έδαφος γυαλιά και άλλα αντικείμενα που είχαν υποστεί φθορές από την επίθεση των κουκουλοφόρων.

Απαντώντας σε ερώτηση του tempo24.news ο ένας από τους ιδιοκτήτες είπε ότι οι επιτιθέμενοι βγήκαν απότομα από την Πλατεία Όλγας και επιτέθηκαν στο κατάστημα χτυπώντας και σπάζοντας ότι έβρισκαν μπροστά τους και τραυματίζοντας τον υπάλληλο ο οποίος μαζί με τον άλλο ιδιοκτήτη βρίσκονταν εκείνη την ώρα μέσα στο κατάστημα.

Ο ίδιος δεν μπόρεσε να δώσει κάποια εξήγηση για το γεγονός ότι οι δράστες της επίθεσης στοχοποίησαν την επιχείρηση.

Ήταν ωστόσο τρομοκρατημένος όπως και άλλα άτομα που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο κατάστημα και προσπαθούσαν να συμμαζέψουν ότι μπορούσαν, αφού όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες οι νεαροί δεν άφησαν σχεδόν τίποτα όρθιο πριν αποχωρήσουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news η Αστυνομία ερευνά σοβαρά το ενδεχόμενο οι επιτιθέμενοι να ανήκουν σε ομάδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Να σημειωθεί επίσης ότι καθ όλη τη διάρκεια της νύχτας του Σαββάτου προς την Κυριακή τα μέτρα τάξεως ήταν δρακόντεια έξω από το Αστυνομικό Μέγαρο, δεδομένου ότι στο χώρο του πρώην Παραρτήματος του Πανεπιστημίου στην οδό Κορίνθου, ήταν συγκεντρωμένα δεκάδες άτομα τα οποία αποχώρησαν λίγο μετά τις 3.30 το πρωΐ.