Πάτρα: Τι θα γίνει με τα παρκόμετρα; Μέχρι και η Δήμητρα Ματσούκα έπεσε... "θύμα"

επισκεπτες της πόλης δεν ξερουν πως λειτουργεί το συστημα ελεγχομενης σταθμευσης

Δευτέρα 29 Αυγούστου 2016... Είναι η ημερομηνία που η ελεγχόμενη στάθμευση στην Πάτρα άλλαξε, καταργήθηκαν τα παρκόμετρα και τέθηκαν σε ισχύ οι κάρτες στάθμευσης, τα γνωστά... "ξυστά". 

Μέχρι και σήμερα, 30 μήνες μετά, τα παρκόμετρα ζουν και βασιλεύουν! Έχουν μείνει στις θέσεις τους για να μας θυμίζουν όλες τις προτεινόμενες λύσεις που έχουν υλοποιηθεί κατά καιρούς για το κυκλοφοριακό. 

Δεν είναι λίγες οι φορές που επισκέπτες της πόλης έχουν σταθεί μπροστά από τα μηχανήματα και προσπαθούν να καταλάβουν τι πρέπει να κάνουν για να σταθμεύσουν νόμιμα στο κέντρο της Αχαικής πρωτεύουσας. 

Και φυσικά δεν είναι υποχρεωμένοι να γνωρίζουν οτι στην Πάτρα έχουν καταργηθεί τα παρκόμετρα, έχει αλλάξει το σύστημα αλλά εμείς τα κρατάμε για... γούστο!

Πρίν από λίγο καιρό η γνωστή ηθοποιός Δήμητρα Ματσούκα βρέθηκε στην πόλη μας και την εντοπίσαμε να αναρωτιέται τι πρέπει να κάνει για να σταθμεύσει στο κέντρο το όχημά της. 

Σχεδόν... απελπισμένη έψαχνε λύση για νόμιμο παρκάρισμα και μας ζήτησε βοήθεια. 

"Πως λειτουργεί η ελεγχόμενη στάθμευση στην Πάτρα;" ρωτούσε. Φυσικά την κατευθύναμε κι έτσι κατάλαβε τι έπρεπε να κάνει... 

Ο Δήμος της Πάτρας καλό θα ήταν να λάβει τα μέτρα του και να ξηλώσει τα μηχανήματα τα οποία είναι άχρηστα πια για τους πολίτες. 

 

 

ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΔΑΡΑΤΟΥ

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ