Βαριά ήττα για τον Προμηθέα με 81-56 από τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία

για την 3η αγωνιστική της Βαsket League

Την ήττα με 81-56 γνώρισε στην Πυλαία από τον ΠΑΟΚ ο Προμηθέας Πάτρας.

Η ομάδα του Μάλη Γιατρά, σε κανένα από τα τέσσερα δεκάλεπτα δεν μπόρεσε να κοιτάξει στα ίσα τον δικέφαλο του Βορρά, με αποτέλεσμα η ήττα να έρθει όπως δείχνει και το τελικό σκορ φυσιολογικά.

 

ΝΩΡΙΤΕΡΑ: Ο αγωνιστικός μαραθώνιος συνεχίζεται κι ο Προμηθέας φιλοξενείται από τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία, στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής της Betshop Basket League, σε μια δυνατή μάχη τετράδας για 2 ομάδες που γνωρίζονται πολύ καλά, καθώς αγωνίστηκαν πέρσι στον μικρό τελικό του πρωταθλήματος, ενώ κοντραρίστηκαν και στα Μαυροσκούφεια, σε φιλικό αγώνα στην preseason.

ΠΑΟΚ και Προμηθέας ισοβαθμούν στην 4η θέση με 1 νίκη και 1 ήττα, ενώ και οι 2 εκπροσωπούν την Ελλάδα στο Basketball Champions League και ο σημερινός θα είναι ο 6ος αγώνας σε 18 ημέρες!

Ο αγώνας μεταδίδεται ζωντανά από την ΕΡΤ-2 και ραδιοφωνικά από τον Sport24Patras 104.1

Η αποστολή του Προμηθέα ταξίδεψε χθες στην Θεσσαλονίκη και ο Μάκης Γιατράς που θα στερηθεί -και πάλι- τις υπηρεσίες του τραυματία Κατσίβελη θα έχει στην διάθεσή του τους: Χολ, Λίποβι, Γκίκα, Τσαϊρέλη, Γερομιχαλό, Κασελάκη, Σαλούστρο, Μέιερ, Μπράουν, Έλλις, Παρκς Sr και Μαντζούκα.

Δείτε ΕΔΩ live 

 

 

Διαβάστε επίσης