Η Χριστίνα Λαμπίρη παρουσιάστρια των εκδηλώσεων του Pink the City - ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Πλησιάζει η μεγάλη μέρα του φετινού Pink the City που διοργανώνει το Άλμα Ζωής Πάτρας. Αφετηρία της εκδήλωσης που αναμένεται να συγκεντρώσει εκατοντάδες κόσμου, θα είναι η πλατεία Υψηλών Αλωνίων το πρωί της Κυριακής 21 Οκτωβρίου 2018.

Στην πλατεία θα υπάρχει το Περίπτερο Εγγραφών του Pink the City και το ενημερωτικό περίπτερο του συλλόγου Άλμα Ζωής και άλλα σταντ όπως για Face Painting – Nail Painting από το ΙΕΚ Βέργη και το νερό Ερύμανθος (ειδική εμφιάλωση για το Pink the City 2018) ή Η γωνιά του παιδιού: Ψυχαγωγία για τα παιδιά από τoν Παιδικό Σταθμό «Το Μικρό Καράβι».

Η έναρξη της εκδήλωσης έχει προγραμματιστεί για τις 10:45 το πρωί και την παρουσίαση έχει αναλάβει η γνωστή τηλεπαρουσιάστρια Χριστίνα Λαμπίρη.

Ακολουθεί αναλυτικά το πρόγραμμα:

Χαιρετισμός Προέδρου – Χαιρετισμοί.

Θεατρικό δρώμενο για τον καρκίνο το μαστού με την συμμετοχή μελών και φίλων του Συλλόγου.

Χορογραφία – Ζέσταμα Zumba από το γυμναστήριο DFF Studio. Ταυτόχρονα θα υπάρχει διερμηνεία στην Ελληνική Νοηματική από το Κέντρο Ελληνικής Νοηματικής Talking Hands.

Εκκίνηση Περιπάτου με έναυσμα από τα Κρουστά του Ωδείου της Πολυφωνικής. Στη διαδρομή στο ύψος των Δικαστηρίων θα μας περιμένει η Φιλαρμονική Ορχήστρα της Πολυφωνικής Χορωδίας Πάτρας.

Άφιξη στον Μόλο της Πάτρας. Δροσιστείτε με το νερό Ερύμανθος, ειδική εμφιάλωση για το Pink the City 2018.

Βράβευση των πολυπληθέστερων ομάδων.

Απονομή Αναμνηστικών σε Εθελοντές.

Ροές, Χορός – Δράσεις Πολιτισμού. Θα χορέψει το νεανικό χορευτικό τμήμα με χορούς από τη Μικρά Ασία και το Τμήμα Ρυθμολογίας θα παρουσιάσει 3 παραδοσιακά τραγούδια.

Κλείσιμο

Μουσική κάλυψη εκδήλωσης: DJ Τάκης Νιάρος.

Όσο για το επόμενο ραντεβού δίνεται με το καλό για τις 20 Οκτωβρίου 2019.