Πάτρα: Η ΕΛ.ΑΣ τιμά τον Προστάτη της "Άγιο Αρτέμιο" - Πλήθος κόσμου στη Δοξολογία - ΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΦΩΤΟ, ΒΙΝΤΕΟ - Το πρόγραμμα των σημερινών εκδηλώσεων

αναλυτικα

Η ΕΛ.ΑΣ τιμά σήμερα τον Προστάτη της "Άγιο Αρτέμιο".



Στο πλαίσιο του φετινού εορτασμού, στην Πάτρα, από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδος, έχουν προγραμματισθεί οι παρακάτω εκδηλώσεις :

Στις 10:30 τελέστηκε Δοξολογία, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελίστριας χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Πατρών κ.κ.ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ, ενώ αναγνώσθηκε και η ημερήσια Διαταγή του κ. Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας.

Δηλώσεις στο tempo24.news του Αστυνομικού Διευθυντή δυτικής Ελλάδας, Ταξιάρχου Κ. Στεφανόπουλου:

 

Δηλώσεις του προέδρου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας Σ. Τσεκούρα: 

Μετά τη δοξολογία, θα ακολουθήσει μικρή δεξίωση στη Λέσχη του Αστυνομικού Μεγάρου στην Πάτρα.

Στις εκδηλώσεις έχουν προσκληθεί να παραστούν οι Θρησκευτικές, Πολιτικές, Δικαστικές και Στρατιωτικές Αρχές, Φορείς του τόπου, οι επικεφαλής των Σωμάτων Ασφαλείας, η Πρύτανης και οι Πρόεδροι των Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων, οι Διοικητές των Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων, εκπρόσωποι φορέων, εκπρόσωποι συνδικαλιστικών ενώσεων και συνδέσμων αποστράτων, οι εν ενεργεία και οι συνταξιούχοι Αστυνομικοί, καθώς και το Πολιτικό Προσωπικό των Υπηρεσιών μας.

Παράλληλα, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων, θα πραγματοποιηθούν και οι εξής κοινωφελείς δράσεις με εθελοντική συμμετοχή του προσωπικού μας.

•       Διήμερη εθελοντική αιμοδοσία στον 5ο όροφο του Αστυνομικού Μεγάρου 
στην Πάτρα, από την οποία οι μισές φιάλες αίματος που θα συγκεντρωθούν, 
θα διατεθούν σε παιδιά με Μεσογειακή Αναιμία και οι υπόλοιπες στην 
Τράπεζα Αίματος του Σώματος.

•       Ενημέρωση των αστυνομικών από εξειδικευμένο προσωπικό του Κέντρου 
Ενημέρωσης Δοτών Μυελού των Οστών και εγγραφή τους ως εθελοντές δότες.

Σημειώνεται ότι η «Ημέρα της Αστυνομίας» θεσπίστηκε από την Πολιτεία ως αναγνώριση του έργου και της προσφοράς της Ελληνικής Αστυνομίας προς το κοινωνικό σύνολο.

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ