Ελένη Δήμου: «Την ηλικία μου τη λέω, τα κιλά μου όχι»

Με σήμα κατατεθέν την φωνή της, με αυτή τη χροιά που την έκανε να ξεχωρίσει, η Ελένη Δήμου πορεύεται με τον δικό της, «προσωπικό» τρόπο στην ελληνική μουσική σκηνή.

Συναισθηματική και δυναμική, επιλέγει «την αγάπη από το χρήμα» και δηλώνει «ευτυχισμένη». Δεν είναι και λίγο αυτό.

«Ανασφάλεια δεν αισθάνομαι. Είμαι σε μια ηλικία που μόνο να παρατηρώ μπορώ και όχι να αλλάξω πράγματα στη ζωή μου. Ομως, για τα νέα παιδιά φοβάμαι ότι γίνεται μια κοινωνία άσχημη. Γίνονται ακραία πράγματα από τα νέα παιδιά. Η κοινωνία έχει ανισότητες κι αυτό οδηγεί σε κακά μονοπάτια. Πάντα υπήρχε ο πολύ πλούσιος και ο πολύ φτωχός, αλλά δεν υπήρχε τόση βία στη ζωή, γιατί η ζωή είχε αξία. Ενας θάνατος ήταν θέμα μηνών. Τώρα η καθημερινότητά μας είναι γεμάτη θανατικά, άγρια θανατικά. Δεν κάναμε τον κόσμο καλύτερο, χειρότερον τον κάναμε. Και φταίμε όλοι γι΄αυτό.

Ποτέ δεν έκρυψα τα χρόνια μου. Πάντα έλεγα την ηλικία μου. Κάποτε μου είχε πει μια φίλη από δισκογραφική εταιρεία να μην λέω τα λέω, γιατί θα έρθει η εποχή που θα θέλω να τα κρύψω. Κι όμως δεν θέλησα ποτέ να τα κρύψω. Δεν ξέρω γιατί. Αναρωτιέμαι. Ισως γιατί η εικόνα μου επί σειρά ετών παραμένει ίδια, όπως παραμένουν ίδια τα μαλλιά μου... 



Πηγή: iefimerida.gr 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ