Πάτρα: Απόπειρα αυτοκτονίας μέσα στο κατάστημα της ΔΕΗ

Κατανάλωσε μια χούφτα χάπια απεγνωσμένος καταναλωτής

Ένα ακόμη περιστατικό αναστάτωσε τους υπαλλήλους και τους συναλλασσόμενους με την ΔΕΗ. Συνέβη το μεσημέρι της Τετάρτης στην Ακτή Δυμαίων. Ένας άνδρας είχε μεταβεί στο χώρο για να προβεί σε διακανονισμό. Προφανώς ο υπάλληλος που είχε αναλάβει την υπόθεσή του, του εξήγησε τι θα έπρεπε να κάνει και πόσα θα έπρεπε να πληρώσει, ο συναλλασσόμενος… του εξήγησε πως το ποσό που έβγαινε είναι πολύ μεγάλο και δεν μπορούσε να προβεί στην διαδικασία δόσεων, ενώ ήδη είχε κομμένο ρεύμα.

Η ένταση ήταν μεγάλη, ο άνδρας είχε έρθει σε απόγνωση και κάποια στιγμή βγάζει από την τσέπη του ένα κουτί με χάπια και απειλεί πως θα τα πιει για να αυτοκτονήσει επί τόπου… μέσα στο υποκατάστημα!

Ήταν ήδη βγει εκτός εαυτού και πριν καν προλάβουν οι υπάλληλοι να αντιδράσουν… κατάπιε με μία κίνηση όλα τα χάπια!

Έντρομοι οι υπάλληλοι κάλεσαν το ΕΚΑΒ και την Αστυνομία. Ο άνδρας εξακολουθούσε να βρίσκεται σε κατάσταση σύγχυσης! Διάσωστες του ΕΚΑΒ έφθασαν άμεσα στην ΔΕΗ, παρέλαβαν τον άνδρα και τον μετέφεραν στο Νοσοκομείο προφανώς για να προβούν σε πλύση στομάχου. Ο άνδρας νοσηλεύθηκε καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας.

Το περιστατικό αναστάτωσε το προσωπικό αλλά και όσους έγιναν αυτόπτες μάρτυρές του. Και δεν είναι η πρώτη φορά! Και ποιος δεν θυμάται το συμβάν με συναλλασσόμενο που είχε βγάλει μαχαίρι μέσα στο υποκατάστημα της ΔΕΗ στην Ακτή Δυμαίων!

Εφιαλτικές στιγμές είχαν ζήσει  στελέχη, υπάλληλοι και συναλλασσόμενοι που είχαν βρεθεί και πριν έξι χρόνια  στα κεντρικά γραφεία της ΔΕΗ στην Πάτρα, στην Ακτή Δυμαίων, όταν έκπληκτοι είδαν ένα άντρα σε έξαλλη κατάσταση να επιχειρεί να πηδήσει στο κενό παίρνοντας μαζί του και τον Διευθυντή πωλήσεων της επιχείρησης Γ. Καπερώνη.

Επρόκειτο για συνδρομητή ο οποίος είχε κάνει διακανονισμό για οφειλές αλλά η οικονομική κρίση τον οδήγησε να σταματήσει την καταβολή των δόσεων με αποτέλεσμα το ποσό που οφείλει να αγγίξει εκ νέου τα 1500 ευρώ με αποτέλεσμα για να γίνει νέα ρύθμιση να απαιτείται μια γενναία καταβολή δόσης την οποία δεν ήταν σε θέσει να καλύψει .

Λίγο νωρίτερα, ο συνδρομητής ευρισκόμενος σε απόγνωση είχε επιτεθεί και χτυπήσει μια υπάλληλο που εκτελεί καθήκοντα γραμματέως, ενώ στη συνέχεια όταν τελικά μπήκε στο γραφείο του Διευθυντή πωλήσεων της ΔΕΗ, όταν διαπίστωσε πως δεν μπορεί να επιτύχει νια ρύθμιση, έχασε τον έλεγχο, πήρε αγκαλιά τον Γ. Καπερώνη και επεχείρησε να κινηθεί προς την μπαλκονόπορτα προκειμένου να πέσουν μαζί στο κενό.

Τελικά με την συνδρομή αστυνομικών δεν προέβη στο απονενοημένο διάβημα του.

Διαβάστε επίσης