Αλ. Φλαμπουράρης: Να προστατευθεί με κάθε τρόπο η α’ κατοικία από τους πλειστηριασμούς

18/10/2018 | 12:48

Συνάντηση πραγματοποίησε ο Υπουργός Επικρατείας, υπεύθυνος για το Χρηματοπιστωτικό Τομέα, Αλέκος Φλαμπουράρης με τη διοίκηση του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας.

Μεταξύ άλλων συζητήθηκαν οι συνθήκες που επικρατούν στο χρηματοπιστωτικό τομέα και η διαχείριση των κόκκινων δανείων. Αυτό που τόνισε, μεταξύ άλλων, ο υπουργός είναι πως πρέπει να προστατευθεί από τους πλειστηριασμούς με κάθε τρόπο η πρώτη κατοικία. Στη σύσκεψη συμμετείχαν από την πλευρά του ΤΧΣ ο πρόεδρος Βερύκιος Ανδρέας, ο διευθύνων σύμβουλος, Czunda Martin και o Ξηρουχάκης Ηλίας (μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής).

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Αρνήθηκαν τις κατηγορίες αναισθησιολόγος και νοσηλευτής για τον θάνατο της 27χρονης Δώρας

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ