Απέραντος θρήνος για τον Γιώργο Ντούμα που έσβησε στα 32 του χρόνια- Σήμερα το πρωί η κηδεία του- Συγκλονισμένοι φίλοι, συνεργάτες και συναθλητές

Απέραντος θρήνος στον Αλισσό αλλά και στην Πάτρα για το θάνατο του Γιώργου Ντούμα, πατέρα δύο παιδιών ο οποίος "έφυγε" από τη ζωή το απόγευμα της Τετάρτης αφήνοντας την τελευταία του πνοή στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας, μετά από πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε το τελευταίο διάστημα.

Σε ανακοίνωσή του το Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων ΟΤΑ  Πάτρας- Αχαϊας αναφέρει:

"Το Πολιτιστικό μας Κέντρο, η ομάδα ποδοσφαίρου μας και όλοι οι συνάδελφοι πενθούν. Ο αγαπητός συνάδελφος, συμπαίκτης και φίλος Γιώργος Ντουμας έφυγε από τη ζωή σήμερα το απόγευμα. Η κηδεία του θα τελεστεί στον ιερό ναό Αγίας Τριάδος Άνω Αλισσού στις 11:30 σήμερα το πρωί"
 

Ο Σύνδεσμος Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Αχαϊας εκφράζει την βαθιά του θλίψη για τον πρόωρο και τόσο άδικο θάνατο του ποδοσφαιριστή του Λέων Αλισσού Γιώργου Ντούμα. Σε ανακοίνωσή του αναφέρει: 
"Δυστυχώς ακόμα ένα νέο παλληκάρι φεύγει από κοντά μας και αφήνει πίσω του μια πανέμορφη οικογένεια και δύο ανήλικα παιδιά.
Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει."

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ