Θρήνος στον Αλισσό, από τον χαμό ενός νέου ανθρώπου ηλικίας μόλις 32 ετών

αυριο η κηδεια

Θρήνος στον Αλισσό, από τον χαμό ενός νέου ανθρώπου ηλικίας μόλις 32 ετών.

Ο Γεώργιος Αγγ. Ντούμας "έφυγε" από τη ζωή το απόγευμα της Τετάρτης αφήνοντας την τελευταία του πνοή στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας, μετά από πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε το τελευταίο διάστημα.


Ο Γιώργος ήταν παντρεμένος και είχε δύο μικρά παιδιά, ηλικίας ενάμιση και τριών ετών.

Απαρηγόρητοι οι γονείς του, Άγγελος ο οποίος είναι συνταξιούχος υπάλληλος του ΟΤΕ, αλλά και η μητέρα του, συνταξιούχος καθηγήτρια. Ο 32χρονος με την οικογένειά του διέμεναν στην Πάτρα.

Η κηδεία του θα γίνει αύριο στις 11 το πρωί από τον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας , Αλισσού. Η είδηση σκόρπισε τη θλίψη σε φίλους και συγγενείς του εκλιπόντος. Χαρακτηριστικά είναι τα όσα έγραψε στη σελίδα του στο facebook ο φίλος του Τάσος Κανελλάκης:

«Καλό παράδεισο, φίλε μου. Ήσουν πολύ βιαστικός, το θαύμα δεν έγινε Κρατάω το χαμόγελο σου.»

Και ο φίλος του πατέρα του, Δημήτρης Μπαρμπούνης:

«Λόγω της θλιβερής είδησης του θανάτου του παιδιού του φίλου μου Αγγέλου Ντούμα του ΓΕΩΡΓΙΟΥ Ντούμα η εκδήλωση σήμερα με τα χορευτικά μας για την γιορτή του ευαγγελιστή Λουκά αναβάλλεται. Ζητάμε την κατανόηση από τους άλλους πολιτιστικούς συλλόγους».



ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΣΤΑ «ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ»

Βαθιά συγκίνηση προκάλεσε ο θάνατος του νεαρού ποδοσφαιριστή της ομάδας «Λέων Αλισσού». Ο 32χρονος, ακολούθησε τα χνάρια του πατέρα του Άγγελου, ο οποίος για πολλά χρόνια ήταν μέλος της ποδοσφαιρικής ομάδας του Αλισσού, ενώ την υπηρέτησε και από διοικητικό πόστο. Η διοίκηση του Λέοντα εκφράζει τη θλίψη της και τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος. Σύσσωμη η ομάδα θα τον «αποχαιρετίσει» και μάλιστα στον προσεχή αγώνα θα τηρήσουν ενός λεπτή σιγή ενώ θα αγωνιστούν και με μαύρα περιβραχιόνια τιμώντας τη μνήμη του.

Διαβάστε επίσης