Δωρεά της Ένωσης Γυναικών Πάτρας στο νοσοκομείο "Ο Άγιος Ανδρέας"

Σε μία ακόμη φιλανθρωπική πρωτοβουλία προχώρησαν σήμερα Τετάρτη 17 Οκτωβρίου τα μέλη της Ένωσης Γυναικών Πάτρας. Η Πρόεδρος της Ένωσης Γυναικών κυρία Άννα Μαρία Ρογδάκη και μέλη του Δ.Σ. μετέβησαν στο Γενικό Νοσοκομείο "Άγιος Ανδρέας" και προσέφεραν Νοσοκομειακό υλικό (ηλεκτρικά κρεβάτια, καρέκλες, και άλλα νοσοκομειακά είδη) μεγάλης αξίας τα οποία συγκέντρωσαν από τα μέλη τους στην διάρκεια των προηγούμενων μηνών, κυρίως με προσφορές που δόθηκαν κατά την διάρκεια  εκδηλώσεων της ΕΓΥΠΑ.

Σημαντική ήταν και η προσφορά που έγινε μέσω του Παγκόσμιου Οργανισμού ‘’Human Plus’’ με τον οποίον συνεργάζεται η Ένωση Γυναικών. Την παραλαβή της δωρεάς έκανε ο Διοικητής του Νοσηλευτικού Ιδρύματος Θεόδωρος Σερεμέτης, ενώ παρούσα ήταν και η υποδιοικήτρια Χαρά Ματσούκα. Ο Διοικητής ευχαρίστησε την Άννα Μαρία Ρογδάκη και τα μέλη της Ένωσης και τόνισε ότι η προσφορά των γυναικών σε αυτές τις δύσκολες εποχές που περνά η χώρα, αποτελεί μία πραγματική "ένεση" για την συνέχιση της εύρυθμης λειτουργίας του Περιφερειακού Νοσοκομείου.

Η κυρία Αννα Μαρία Ρογδάκη τόνισε πως πρόκειται για την 5η δωρεά στον χώρο της υγείας, από την Ένωση Γυναικών, μέσα σε χρονικό διάστημα 3 ετών και πρόσθεσε πως οι φιλανθρωπικές πρωτοβουλίες της Ένωσης θα συνεχιστούν και θα αυξηθούν. Το παρών στην "κλειστή" εκδήλωση παράδοσης της δωρεάς έδωσαν μεταξύ άλλων, ο Αντιπεριφερειάρχης Δημήτρης Δριβίλας, ο επιχειρηματίας Νίκος Καρακίτσος, η πολιτευτής Έφη Γιαννιά, η πολιτευτής Έλενα Κονιδάρη, η πρώην Νομαρχιακή Σύμβουλος Χριστίνα Αλεξοπούλου, η πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών με καρκίνο μαστού  «Άλμα Ζωής» Λιολιώ Κολυπέρα κ.α. Η ΕΓΥΠΑ νιώθει υποχρέωση να εκφράσει τις δημόσιες ευχαριστίες της στον επιχειρηματία κ. Διονύσιο Πλέσσα, ιδιοκτήτη της ομώνυμης μεταφορικής εταιρείας, για την μεταφορά του νοσοκομειακού υλικού. 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ