Έλενα Χριστοπούλου: Ποια είναι η γοητευτική coach των κοριτσιών στο Next Top Model;

Εκτός από τους τέσσερις κριτές στο Greece’s Next Top Model, κομβικό ρόλο στη διαδικασία του διαγωνισμού έχει και ο «μέντορας» των κοριτσιών, τα καθήκοντά του οποίου έχει αναλάβει η Έλενα Χριστοπούλου.

Η Έλενα Χριστοπούλου βρίσκεται συνεχώς δίπλα στα κορίτσια, συμβάλλοντας με τις γνώσεις και την εμπειρία του στην εξέλιξή τους. 

Κατά τη διάρκεια των δοκιμασιών και πάντα σε συνεργασία με τους κριτές και τους εκάστοτε συντελεστές της δοκιμασίας (φωτογράφους, στυλίστες, πελάτες διαφημιστικών εταιρειών κλπ. ) εμψυχώνει, συμβουλεύει και να κατευθύνει τις υποψήφιες.

Ποια είναι όμως η γοητευτική Έλενα Χριστοπούλου;

Μία ξεχωριστή κυρία της ελληνικής μόδας, η Έλενα Χριστοπούλου, διετέλεσε επί πολλά χρόνια μία από τις κορυφαίες bookers της χώρας μας, εκπροσωπώντας ονόματα όπως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η Δούκισσα Νομικού, η Υβόννη Μπόσνιακ, η Μαριέττα Χρουσαλά και πολλές ακόμα. Όπως λέει η ίδια, βλέπει όλα τα μοντέλα σαν παιδιά της… και δεν ξεχωρίζει κανένα.

Παράλληλα, είναι μία γυναίκα με το δικό της ξεχωριστό στυλ και τη δική της έντονη προσωπική άποψη.

Είναι δημιουργός της συλλογής Eclectic Soiree και ρούχα της έχουν φορέσει ορισμένες από τις διασημότερες ελληνίδες, όπως η Κατερίνα Καραβάτου, η Δούκισσα Νομικού, η Κλέλια Ανδριολάτου, η Μαρία Μπεκατώρου και άλλες.

Η ίδια τονίζει ότι λατρεύει τα vintage κομμάτια, τα οποία αποτελούν έμπνευση για τις δημιουργίες της. Της αρέσει να πειραματίζεται με τη δουλειά της και πιστεύει ότι η επιτυχία έρχεται πάντοτε μέσα από τις δυσκολίες, ακόμα και τα λάθη. 
«Πιστεύω ότι η ζωή χωρίς χιούμορ και αυτοσαρκασμό δεν πάει μπροστά. Δεν μπορώ τους δειλούς κι εκείνους που έχουν θράσος χωρίς λόγο. Αν δεν έχεις θάρρος, δεν πας πουθενά», έχει δηλώσει παλαιότερα και φροντίζει πάντοτε να τηρεί αυτούς τους κανόνες.

Η Έλενα ήταν παντρεμένη για έξι χρόνια με τον hairstylist των διασημων Πάνο Καλλίτση, όμως πριν από περίπου 1.5 χρόνο αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Η γνωστή booker διαθέτει δικό της πρακτορείο μοντέλων και δεν είναι λίγα τα μοντέλα που έχουν εμπιστευτεί εκείνη για την εξέλιξη της καριέρας τους.

Μια από τις κολλητές της φίλες είναι η Κατερίνα Καραβάτου και μάλιστα δεν είναι λίγες οι φορές που η Κατερίνα έχει φορέσει δημιουργίες της φίλης της. Επισφράγιση της φιλίας τους αποτέλεσε το γεγονός πως η Έλενα βάφτισε τον γιο της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη, Αρίωνα Ιωάννη.
 

Διαβάστε επίσης