Πάτρα: Εμφανίστηκε ως συντηρητής, χτύπησε και λήστεψε ηλικιωμένη – “Εντοπίστηκε” ο δράστης

Εξιχνιάστηκε, μετά από έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ληστεία που είχε διαπραχθεί πριν από δυο χρόνια στην Πάτρα.

Δράστης της ληστείας είναι ένας 35χρονος Έλληνας, τα πλήρη στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί, από την έρευνα των αστυνομικών, ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για διάπραξη ληστείας.

Ειδικότερα, ο 35χρονος το μεσημέρι της 27/11/2016, μετέβη σε οικία 85χρονης στην Πάτρα και με το πρόσχημα της συντήρησης εισήλθε μέσα στο σπίτι, όπου ασκώντας της σωματική βία, της αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 2.000 ευρώ, βιβλιάρια καταθέσεων, μια κάρτα ανάληψης χρημάτων και την ταυτότητά της.

Για την διερεύνηση του περιστατικού, διενεργήθηκε ενδελεχής έρευνα από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, οι οποίοι αξιοποιώντας τα στοιχεία που συγκεντρώθηκαν και αξιοποιήθηκαν από την Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών της Ελληνικής Αστυνομίας, ταυτοποίησαν τα πλήρη στοιχεία του 35χρονου.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του δράστη θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Πατρών.

«Τι Ψυχή θα Παραδώσεις, Μωρή; – Μέρος Πρώτο» – Έρχεται στη μεγάλη οθόνη

Πάτρα: Στη φυλακή οι δύο από τους τρεις “νταήδες” των πεζόδρομων – Είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος για τους πολίτες

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-Πάτρα: Άνδρες γνωστοί στη “νύχτα” έδωσαν ραντεβού για να λύσουν τις διαφορές τους-Στη θέα του όπλου ο ένας εμβόλισε μοτοσικλέτα-Συνελήφθησαν τρία άτομα

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο

Aποκλειστικό: Με δράση και καταγωγή από την Αχαΐα ο «Έλληνας Εσκομπάρ» της κοκαΐνης

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Σήμερα η κηδεία του 43χρονου Περικλή που κατέληξε στο Νοσοκομείο Αιγίου-Είχε κατηγορηθεί για επίθεση σε γιατρό του ίδιου Νοσοκομείου