Αρ. Μπαλτάς: Κανένα ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών

«Οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας και ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να αναδειχθεί ξανά νικητής», δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αριστείδης Μπαλτάς μιλώντας στο Κόκκινο 105,5 και τον Κώστα Αλατζά, αποκλείοντας το ενδεχόμενο διεξαγωγής πρόωρων εκλογών λόγω του Μακεδονικού ζητήματος και της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Σχολιάζοντας τα όσα δήλωσε ο υπουργός Άμυνας από τις Ηνωμένες Πολιτείες,  ο κ Μπαλτάς ανέφερε ότι «προκαλείται σύγχυση όταν ο κ Καμμένος εμπλέκει την ιδιότητα του υπουργού με εκείνη του αρχηγού του κόμματός  του» και πρόσθεσε ότι απαιτούνται διευκρινίσεις  από τον υπουργό Άμυνας για το τι εννοούσε στο θέμα των αμερικανικών στρατιωτικών βάσεων.
 
«Ο κ Καμμένος προέβη σε αυτές τις δηλώσεις ως πρόεδρος των ΑΝΕΛ, επομένως αν το δούμε έτσι  καλώς ασκήθηκε κριτική και ευλόγως τώρα  πρέπει να πέσουν οι τόνοι για να πάμε παρακάτω», συμπλήρωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.
 
Αναφερόμενος στο άνοιγμα του ΣΥΡΙΖΑ στη Σοσιαλδημοκρατία και στην ανάγκη δημιουργίας ενός προοδευτικού μετώπου, ο κ. Μπαλτάς τόνισε «ότι η ευρωπαϊκή σοσιαλδημοκρατία πρέπει να επιστρέψει στις ρίζες της τις οποίες τις απεμπόλησε τις τελευταίες δεκαετίες προσαρτώμενη στο άρμα του νεοφιλελευθερισμού».
 
Εξέφρασε ωστόσο προβληματισμό για την πορεία της ελληνικής σοσιαλδημοκρατίας  η οποία , όπως είπε, ταυτίζεται τον τελευταίο καιρό με τις απόψεις της ΝΔ.

Διαβάστε επίσης